Vliegen naar Birmingham

Goedkoop vliegen naar Birmingham doe je het gemakkelijkste via Vliegennaar.nl. Maak gebruik van vertrekluchthaven vergelijker, de "zoek op reisdatum" tool of het lastminute Birmingham ticket overzicht om snel, simpel en betaalbaar volgens jouw persoonlijke wens naar de tweede stad van Engeland te reizen!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Birmingham voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Birmingham vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Birmingham vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Birmingham te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Birmingham? Geef je op voor de Birmingham Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Birmingham kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Birmingham in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Birmingham boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Birmingham in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Birmingham als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Birmingham

Hoe lang is het vliegen naar Birmingham? De vliegtijd naar Birmingham bedraagt 1 uur en 10 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Birmingham

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Birmingham o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Birmingham met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Birmingham. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017