Vliegen naar Birmingham

Goedkope vliegtickets Birmingham doe je het gemakkelijkste via Vliegennaar.nl. Maak gebruik van vertrekluchthaven vergelijker, de "zoek op reisdatum" tool of het lastminute Birmingham ticket overzicht om snel, simpel en betaalbaar volgens jouw persoonlijke wens te vliegen naar Brimingham!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 93,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 93,-

KLM

aanbevolen v.a. € 146,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Birmingham voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Birmingham

Kaart Birmingham

Lees meer over Birmingham

...

Goedkoop naar Birmingham vanaf Amsterdam
De tweede stad van Engeland is de ideaal om een weekendje te verkennen. Er zijn het hele jaar door goede aanbiedingen voor deze bestemming te vinden. Kijk altijd naar de verschillende vertrekluchthavens want Amsterdam Birmingham kan zomaar een paar tientjes duurder zijn dan Tickets Birmingham vanaf Dusseldorf.

Wees je vooraf aan het boeken van vliegtickets altijd van bewust dat een beetje flexibiliteit in jouw reisdata enorm kan verschillen in de kosten. In het weekend vliegen kost in de regel veel meer dan doordeweeks.

Zijn er een directe vluchten naar Birmingham beschikbaar vanaf Nederland?
Er zijn vanaf meerdere luchthavens in Nederland directe verbindingen met Birmingham Airport. Er zijn bijvoorbeeld rechtstreekse KLM vluchten Amsterdam Birmingham. Helaas is de vluchtroute Rotterdam Birmingham gestopt.

Door de korte vliegtijd vanaf Nederland naar de 2e stad van Engeland is een regelrechte reis wel zo prettig, een overstap zal in de meeste gevallen een verdubbeling van de reisduur betekenen. Let daarom ook altijd op de vluchtduur, het is je wellicht wel waard om een paar tientjes meer uit te trekken voor een aantal uur minder reizen.

Wat is de luchthaven van Birmingham?
Vanaf Schiphol ben je binnen 1 uur op Birmingham Airport (BHX). Het vliegveld van Birmingham is de derde luchthaven van Engeland qua drukte en omvang. De luchthaven ligt op 13 km van het centrum en is het beste te bereiken per bus of trein. Je kan natuurlijk ook erg gemakkelijk een taxi nemen of auto huren als je nog meer wenst rond te reizen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Birmingham Airport op Vliegveldinfo.nl.

Waarom een trip naar Birmingham boeken?
Birmingham ligt in het hart van Engeland en is met een miljoen inwoners de op één na grootste stad (Londen staat met 7,5 miljoen inwoners met stip op een). In vergelijking met andere steden in Groot-Brittannië, is Birmingham een stad met veel jonge inwoners. Dat komt door de hoeveelheid universiteiten in Birmingham. Het wordt ook wel omschreven als multiculturele stad; een derde van de bevolking heeft een andere etnische achtergrond. Na Jamaica heeft Birmingham de grootste rastafari gemeenschap van de wereld. De mix van culturen maakt Birmingham een levendige en dynamische stad waar veel te zien valt.

Cultuur staat centraal, veel grote (rock) bands en schrijvers vinden hun origine in deze stad. Denk bij muziek aan UB40, Ozzy Osbourne’s Black Sabbath en bij literatuur aan de wereldberoemde J.R.R.Tolkien. De stad heeft niet zoveel historische gebouwen meer, na de industriële revolutie en nog veel later na de Tweede Wereldoorlog, is er veel gesneuveld. Birmingham heeft des te meer musea en kunstgalerieën.

Goedkoop naar Birmingham vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Birmingham? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Birmingham te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Birmingham? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Birmingham deals. Tip: voor een last minute Birmingham vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Birmingham Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Birmingham  

Hoe lang is het vliegen naar Birmingham? De vliegtijd naar Birmingham bedraagt 1 uur en 10 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Birmingham

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Birmingham aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024