Vliegen naar Buffalo

Vliegen naar Buffalo, Amerika? Deze stad ligt in de staat New York, helemaal in het noordoosten op de grens met Canada. Daarom is het ook in veel gevallen aanzienlijk voordeliger,...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 454,-

KLM

aanbevolen v.a. € 978,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Buffalo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Buffalo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Buffalo

Kaart Buffalo

Lees meer over Buffalo

... als je naar Buffalo wil reizen, om vliegtickets Toronto te boeken. Dit vliegveld ligt op maar goed 100 kilometer van Buffalo airport. 

De luchthaven van Buffalo is recent vernieuwd. Ieder jaar verwerkt deze airport zo'n 5 miljoen passagiers, en dat aantal groeit nog steeds. Daarnaast is Buffalo Airport een van de goedkoopste vliegvelden om naartoe te vliegen binnen Amerika.

Deze grote stad (na New York de grootste stad van de staat New York) wordt gekenmerkt door wolkenkrabbers.
In de winter ligt er vaak sneeuw, in de zomer is er een aangename zomerse temperatuur (circa 25 graden celsius). Buffalo wordt ook wel eens The City of Trees genoemd, dat verwijst naar de hoeveelheid parken die er zijn, meer dan 20! En naast dat het zoveel natuur kent in de stad, staat de stad ook nog eens als een van de mooiste Amerikaanse steden wat betreft architectuur bekend.

Tip: wanneer je in Buffalo bent mag je de Niagara Falls echt niet missen. Deze bijzondere watermassa ligt op circa 20 kilometer van Buffalo vandaan. Let wel op dat de Falls in Canada liggen.

Goedkoop naar Buffalo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Buffalo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Buffalo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Buffalo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Buffalo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Buffalo deals. Tip: voor een last minute Buffalo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Buffalo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Buffalo  

Hoe lang is het vliegen naar Buffalo? De vliegtijd naar Buffalo bedraagt 12 uur en 15 minuten. Dit is inclusief overstap van ongeveer 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Buffalo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Buffalo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Buffalo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024