Vliegen naar Buffalo

Buffalo ligt in de staat New York, in het noordoosten van Amerika. Buffalo ligt op de grens met Canada. Deze grote stad (na New York de grootste stad van de staat New York) wordt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Buffalo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Buffalo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Buffalo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Buffalo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Buffalo? Geef je op voor de Buffalo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Buffalo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Buffalo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Buffalo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Buffalo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Buffalo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Buffalo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Buffalo

Hoe lang is het vliegen naar Buffalo? De vliegtijd naar Buffalo bedraagt 12 uur en 15 minuten. Dit is inclusief overstap van ongeveer 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Buffalo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Buffalo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Buffalo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Buffalo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Buffalo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017