Vliegen naar Labuan

Het Maleisische eiland Labuan (voormalig victoria eiland) is een federaal territorium voor de kust van de Maleisische staat Sabah. Het is voornamelijk bekend als offshore banking...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Labuan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Labuan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Labuan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Labuan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Labuan? Geef je op voor de Labuan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Labuan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Labuan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Labuan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Labuan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Labuan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Labuan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Labuan

Hoe lang is het vliegen naar Labuan? Er zijn helaas geen directe vluchten. Je moet dus altijd een overstap maken in Kuala Lumpur. Daarom verschillend de vluchtduur. De vluchtduur is dus tussen de 18 en 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Labuan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Labuan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Labuan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Labuan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Labuan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017