Vliegen naar Labuan

Het Maleisische eiland Labuan (voormalig victoria eiland) is een federaal territorium voor de kust van de Maleisische staat Sabah. Het is voornamelijk bekend als offshore banking...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Labuan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Labuan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Labuan

Kaart Labuan

Lees meer over Labuan

... center en belastingparadijs. Het gebied bestaat uit 6 kleine en 1 groot  eiland waarvan de hoofdstad Bandar Labuan is.

Labuan Airport is de luchthaven van Labuan en is gelegen op het grootste en primaire eiland. Labuan heeft een tropisch klimaat met hoge temperaturen zo goed als het hele jaar door. Het is helaas niet mogelijk om direct op Labuan te vliegen. Je dien tenminste één overstap te maken, waarvan altijd in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië.

Goedkoop naar Labuan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Labuan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Labuan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Labuan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Labuan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Labuan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Labuan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Labuan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Labuan in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Labuan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Labuan  

Hoe lang is het vliegen naar Labuan? Er zijn helaas geen directe vluchten. Je moet dus altijd een overstap maken in Kuala Lumpur. Daarom verschillend de vluchtduur. De vluchtduur is dus tussen de 18 en 20 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 85 ,-
Sevilla
€ 92 ,-
Sicilie
€ 302 ,-
Montreal

Bijkomende kosten bij vluchten Labuan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Labuan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Labuan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Labuan zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020