Vliegen naar Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en herbergt meer dan 20 procent van de gehele bevolking. Een stad voor iedereen maar in het bijzonder voor cultuurliefhebbers en shopaholics. Want als je van winkelen houdt dan is dit de stad waar je moet wezen door de vele winkelstraten en winkelcentra. Boedapest haar oudste brug is misschien ook wel meteen de bekendste namelijk de Kettingbrug. De brug is 330 meter lang en loopt over de Donau. De brug wordt 's avonds prachtig verlicht en is zeker de moeite waard om dan te bekijken. Een ander absoluut symbool van Boedapest is het Hongaarse Parlementsgebouw. Het bouwwerk is heel erg groot en in gotische stijl uitgevoerd.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boedapest voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Boedapest vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Boedapest vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Boedapest te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boedapest? Geef je op voor de Boedapest Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boedapest vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Boedapest kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Boedapest in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Boedapest boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Boedapest in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Boedapest als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Boedapest

Hoe lang is het vliegen naar Boedapest? De vluchtduur naar Boedapest bedraagt 2 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Boedapest

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Boedapest o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Boedapest met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Boedapest. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boedapest zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017