Vliegen naar Bratislava

In het zuidwesten van Slowakije is de hoofdstad Bratislava gelegen. Dit is tevens de grootste stad van Slowakije. Tijdens een verblijf in Bratislava is het leuk om een aantal...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bratislava voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bratislava vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bratislava vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bratislava te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bratislava? Geef je op voor de Bratislava Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bratislava vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bratislava kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bratislava in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bratislava boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bratislava in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bratislava als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bratislava

Hoe lang is het vliegen naar Bratislava? De vliegtijd naar Bratislava bedraagt net geen 2 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Bratislava

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bratislava o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bratislava met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bratislava. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bratislava zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017