Vliegen naar Hongarije

De beste deals voor tickets Hongarije? Check de Hongarije aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Hongarije : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Boedapest
bestemming Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van het  oost Europese land Hongarije. Boedapest wordt tevens gezien als één van de beste steden in Europa als het gaat om shoppen!

Luchthavens in Hongarije

Kaart Hongarije

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Hongarije

Hongarije heeft een mix van prachtige natuur, prachtige dorpjes waarvan het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan en bijzondere historische steden zoals Boedapest. Hongarije ligt centraal in Europa, gelegen tussen zes landen in en gespleten in het midden door de grote rivier de Donau.
Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en is met 1,7 miljoen de zevende stad van Europa.

Vliegtickets Hongarije

Het Balatonmeer is één van de meest bezochte plekken van Hongarije, dat is ook niet zo verwonderlijk want het is een bloedmooie plek waar je van prachtige natuur kan genieten.Hongarije staat bekend om de warmwaterbronnen en thermale baden, er zijn meer dan duizend natuurlijke bronnen. Deze bronnen staan garant voor geweldige rustgevende vakantie.

De noordelijke gelegen Hongaarse stad  Eger wort geroemd om de prachtige thermaal baden, indrukwekkende middeleeuwse burcht en veruit de  beste uit Hongarije afkomstige wijn genaamd Egri Bikaver. Ook de in het zuidwesten gelegen Pecs is een zeer aantrekkelijke bestemming om even langs te wippen. Zo beschikt Pecs over imposante kerken, kathedralen en moskeeën. Echter de echte aantrekkers zijn de “Vroeg Christelijke begraafplaats van Pecs” die sinds enige tijd op de UNESCO Werelderfgoed cultuur lijst bevindt en het felgekleurde indrukwekkende Szechenyi Plein.

Het grootste en meest belangrijke vliegveld van Hongarije bevindt zich natuurlijk nabij de hoofdstad Boedapest. De desbetreffende luchthaven gaat onder de naam airport Ferenc Liszt door het leven. De luchthaven ligt ongeveer 12 kilometer rijden ten zuid oosten van de Hongaarse hoofdstad. Handige informatie over de vliegvelden in Hongarijevindt u op Vliegveldinfo.nl.

Boek daarom snel uw goedkope tickets Hongarije!!

Goedkoop naar Hongarije vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Hongarije? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Hongarije te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hongarije? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hongarije vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Hongarije deals. Tip: voor een last minute Hongarije vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Hongarije Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hongarije 

Hoe lang is het vliegen naar Hongarije? Bij een restreeksen vlucht is de vluchtduur ongeveer 2 uur. Een vlucht met tussenstop duurt rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Hongarije

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
GoedkoopsteStedentrip
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hongarije aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hongarije zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024