Vliegen naar Birmingham USA

Birmingham is de grootste stad in de staat Alabama. Het is een plaats met veel groenvoorziening die te voet erg toegankelijk is. Birmingham is een leuke stad om minstens een dag...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 848,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Birmingham USA voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Birmingham USA

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Birmingham USA

Kaart Birmingham USA

Lees meer over Birmingham USA

... doorheen te zwerven. Het kent veel bezienswaardigheden, waaronder drie verschillende soorten Hall of Fame; een met jazz grootheden, een met sporthelden en een met mannen die veel voor Alabama gedaan en betekend hebben. Het straatbeeld van Birmingham kenmerkt zich, zoals bij wel meer Amerikaanse steden, door veel hoge gebouwen. Het hoogste is de Wells Fargo Tower met 34 verdiepingen en heeft een hoogte van 138 meter. Vergeleken met het wereldrecord van 828 meter natuurlijk geen topscore, maar voor Nederlandse begrippen al heel wat. Het bankwezen speelt een belangrijke rol in de economie van Birmingham; de stad huist verschillende hoofdkantoren. Verder kun je in de stad een aantal (gratis!) musea bezoeken over bijvoorbeeld luchtvaart, kunst en geschiedenis.

In de nabij gelegen omgeving van de stad ligt de luchthaven Birmingham-Shuttlesworth International Airport (BHM). Er gaan geen directe vluchten naar deze luchthaven, maar je moet een keer overstappen op een ander Amerikaans vliegveld, bijvoorbeeld dat van Atlanta, Philadelphia of Detroit.

Birmingham kent heerlijk warme zomers. In juni, juli en augustus liggen de temperaturen overdag veelal  boven de 30 graden Celsius. In de nacht liggen de temperaturen dan rond de 20 graden. 

Goedkoop naar Birmingham USA vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Birmingham USA? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Birmingham USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Birmingham USA? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham USA vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Birmingham USA kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Birmingham USA vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Birmingham USA boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Birmingham USA in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Birmingham USA Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Birmingham USA  

Hoe lang is het vliegen naar Birmingham USA? De vliegtijd naar Birmingham USA bedraagt 14 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Birmingham USA

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Birmingham USA aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Birmingham USA met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham USA zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023