Vliegen naar Birmingham USA

Birmingham is de grootste stad in de staat Alabama. Het is een plaats met veel groenvoorziening die te voet erg toegankelijk is. Birmingham is een leuke stad om minstens een dag...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,598,-

KLM

aanbevolen v.a. € 912,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Birmingham USA voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Birmingham USA

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Birmingham USA

Kaart Birmingham USA

Lees meer over Birmingham USA

... doorheen te zwerven. Het kent veel bezienswaardigheden, waaronder drie verschillende soorten Hall of Fame; een met jazz grootheden, een met sporthelden en een met mannen die veel voor Alabama gedaan en betekend hebben. Het straatbeeld van Birmingham kenmerkt zich, zoals bij wel meer Amerikaanse steden, door veel hoge gebouwen. Het hoogste is de Wells Fargo Tower met 34 verdiepingen en heeft een hoogte van 138 meter. Vergeleken met het wereldrecord van 828 meter natuurlijk geen topscore, maar voor Nederlandse begrippen al heel wat. Het bankwezen speelt een belangrijke rol in de economie van Birmingham; de stad huist verschillende hoofdkantoren. Verder kun je in de stad een aantal (gratis!) musea bezoeken over bijvoorbeeld luchtvaart, kunst en geschiedenis.

In de nabij gelegen omgeving van de stad ligt de luchthaven Birmingham-Shuttlesworth International Airport (BHM). Er gaan geen directe vluchten naar deze luchthaven, maar je moet een keer overstappen op een ander Amerikaans vliegveld, bijvoorbeeld dat van Atlanta, Philadelphia of Detroit.

Birmingham kent heerlijk warme zomers. In juni, juli en augustus liggen de temperaturen overdag veelal  boven de 30 graden Celsius. In de nacht liggen de temperaturen dan rond de 20 graden. 

Goedkoop naar Birmingham USA vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Birmingham USA? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Birmingham USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Birmingham USA? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham USA vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Birmingham USA deals. Tip: voor een last minute Birmingham USA vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Birmingham USA Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Birmingham USA  

Hoe lang is het vliegen naar Birmingham USA? De vliegtijd naar Birmingham USA bedraagt 14 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Birmingham USA

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Birmingham USA aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham USA zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024