Vliegen naar Birmingham USA

Birmingham is de grootste stad in de staat Alabama. Het is een plaats met veel groenvoorziening die te voet erg toegankelijk is. Birmingham is een leuke stad om minstens een dag...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Birmingham USA voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Birmingham USA vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Birmingham USA vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Birmingham USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Birmingham USA? Geef je op voor de Birmingham USA Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Birmingham USA vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Birmingham USA kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Birmingham USA in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Birmingham USA boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Birmingham USA in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Birmingham USA als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Birmingham USA

Hoe lang is het vliegen naar Birmingham USA? De vliegtijd naar Birmingham USA bedraagt 14 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Birmingham USA

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Birmingham USA o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Birmingham USA met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Birmingham USA. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Birmingham USA zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017