Vliegen naar Bintulu

Bintulu, een stad gelegen in Maleisië op het eiland Borneo, is een goed uitgangspunt om de prachtige regenwouden van Borneo te ontdekken. Hier leven orang-oetans, olifanten,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bintulu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bintulu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bintulu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bintulu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bintulu? Geef je op voor de Bintulu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bintulu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bintulu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bintulu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bintulu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bintulu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bintulu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bintulu

Hoe lang is het vliegen naar Bintulu? De vliegtijd naar Bintulu bedraagt 15 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bintulu

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bintulu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bintulu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bintulu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bintulu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017