Vliegen naar Geneve

Goedkope tickets Geneve Zwitserland boeken? Vanaf Nederland zijn vluchten uitgevoerd door Easyjet vanaf Amsterdam en met Transavia naar Geneve vanaf Rotterdam steevast de twee voordeligste luchtvaartmaatschappijen. Vergeet niet dat op Europese vluchten, bijvoorbeeld voor vluchten naar Geneve, je  eigenlijk moet bijbetalen voor je bagage, dit maakt een treinreis Geneve veel aantrekkelijker. Vergelijk daarom altijd vliegtickets tenopzichte van met de trein naar Geneve reizen!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 85,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 85,-

NS International

aanbevolen v.a. € 94,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Geneve voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Geneve

Kaart Geneve

Lees meer over Geneve

...

Zijn er goedkope vluchten op de route Eindhoven Geneve?
Momenteel zijn er geen airlines op de vluchtroute Eidnhoven Geneve te boeken, je kan echter wel voor bepaalde luchtvaartmaatschappijen vanaf Eindhoven met de bus, inbegrepen in je vliegticket Geneve, naar Amsterdam waar je vervolgens door vliegt naar Geneve. Daarbuiten kan je natuurlijk met de trein naar Geneve vanaf Eindhoven!

Geneve is een Zwitserse stad die aan het westpunt ligt van het Meer van Genève. Door de stad loopt de rivier de Rhône die ook door Frankrijk loopt. Genève is gelegen op 375 meter hoogte en heeft net geen 200.000 inwoners.

Goedkope vliegtickets Genève
Laat je dan op de hoogte houden via je e-mail adres van alle Genève aanbiedingen. Wij vergelijken via onze Flight-Alert service alle Genève aanbiedingen. Laat ons vooraf weten de prijs en de datum van je reis. Zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Deze service is kosteloos en kan je een hoop werk en geld besparen.

Bezienswaardigheden
Genève is een van de grootste steden van Zwitserland en is prachtig gelegen aan het uitgestrekte meer van Genève. Rond het meer zijn verschillende pittoreske stadjes te bewonderen, een boottocht over het adembenemende meer is dan ook zeker een aanrader! In het stadscentrum van Genève zie je nog veel historische gebouwen waaronder het museum Ariana en de St.Pierre kathedraal tussen de verder veel luxe winkels en restaurants. In deze rijke Zwitserse stad kun je dan ook geweldig shoppen voor al uw benodigdheden! Genève wordt gezien als één van de mooiste steden ter wereld, het is daarom een genot om een dagje rond te strompelen door de straten van deze mooie stad.

Luchthaven Genève, Reizen Amsterdam Genève?
Het vliegveld van Genève genaamd airport Genève ligt op de rand van de stad op een kleine twintig minuten rijden van de binnenstad van Genève vandaan. De luchthaven van Genève biedt verscheidene mogelijkheden voor verder vervoer, waaronder taxi's, buslijnen, tram en trein verbindingen, shuttlebus diensten naar een aantal hotels en natuurlijk vele autoverhuurbedrijven als u zelf wilt rijden in Genève. Kijk voor meer informatie over Genève Airport op Vliegveldinfo.nl 

Tip: reis je met heel veel bagage? Dan kan het gunstiger zijn om de trein naar Genève te nemen i.p.v. te vliegen. Vandaar dat wij voor jouw gemak ook de prijzen voor een treinretour meenemen in het overzicht.

Goedkoop naar Geneve vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Geneve? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Geneve te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Geneve? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Geneve vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Geneve deals. Tip: voor een last minute Geneve vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Geneve Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Geneve  

Hoe lang is het vliegen naar Geneve? De vliegtijd naar Geneve bedraagt 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Geneve

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Geneve aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Geneve zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024