Vliegen naar Basel

Basel, de stad aan de Rijn, is gelegen op het kruispunt van verschillende landen: Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Het oude Groot Basel op de linkeroever en Klein Basel op de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Basel voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Basel vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Basel vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Basel te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Basel? Geef je op voor de Basel Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Basel vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Basel kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Basel in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Basel boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Basel in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Basel als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Basel

Hoe lang is het vliegen naar Basel? De vluchtduur naar Basel bedraagt 1 uur en 15 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Basel

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
NS International
- *
Schipholtickets
 € 30,-
CityNightline
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Basel o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Basel met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Basel. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Basel zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017