Vliegen naar Bellingham

Bellingham is een duurzame havenplaats in de staat Washington. De mooie gebouwen in de haven dateren uit de laat 19de en begin 20ste eeuw. Recycling, natuur en outdoor sports...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bellingham voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bellingham

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bellingham

Kaart Bellingham

Lees meer over Bellingham

... spelen een belangrijke rol in Bellingham. Zo liggen er een aantal ruige natuureilanden voor de kust die je per ferry kan bezoeken. (Je kunt hier ook walvissen zien!) Verder is er het Whatcom Falls Park met prachtige watervallen. Vanuit de stad kun je dit natuurreservaat makkelijk bereiken te voet of met de fiets. Ook vind je in Bellingham een aantal bijzondere musea over geschiedenis en kunst.

Beste reistijd Bellingham
Van juni tot en met september is de temperatuur in Bellingham overdag zo'n 20 tot 23 graden. De rest van het jaar is het koeler, waarbij er in november tot en met januari ook nog veel neerslag valt.

Luchthaven Bellingham
Het Bellingham International heeft de airportcode BLI. Je vliegt vrijwel altijd over Seattle, dus je kan er ook voor kiezen om deze stad in Washington als eindbestemming in te stellen. Daarna vervolg je de reis per (huur)auto of trein. Seattle ligt op 140 kilometer afstand van Bellingham. Wil je maximaal besparen? Dan is het beste advies om een vlucht naar Vancouver te nemen. Daar vliegen een groot aantal luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks op en de tickets zijn tot wel 60% voordeliger dan een vlucht Amsterdam - Bellingham!

Goedkoop naar Bellingham vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bellingham? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bellingham te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bellingham? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bellingham vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bellingham kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bellingham vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bellingham boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bellingham in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bellingham Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bellingham  

Hoe lang is het vliegen naar Bellingham? De vliegtijd naar Bellingham bedraagt iets meer dan 14 uur. Dit is inclusief tussenstop omdat er geen rechtstreekse vluchten beschikbaar zijn.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Bellingham

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bellingham aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bellingham met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bellingham zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024