Vliegen naar Abbotsford

Abbotsford is een klein stadje in het Noord Amerikaanse Canada, gelegen in het westen van het land in British Columbia. Naar Abbotsford vliegen is in de regel vrij kostbaar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Abbotsford voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Abbotsford vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Abbotsford vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Abbotsford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Abbotsford? Geef je op voor de Abbotsford Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Abbotsford vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Abbotsford kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Abbotsford in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Abbotsford boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Abbotsford in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Abbotsford als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Abbotsford

Hoe lang is het vliegen naar Abbotsford? De vluchtduur Abbotsford vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt minimaal 11,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Abbotsford

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Abbotsford o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Abbotsford met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Abbotsford. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Abbotsford zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017