Vliegen naar Bastia

In het uiterste noordoosten van Corsica ligt de kustplaats Bastia. Deze badplaats heeft tevens een van de drukste havens van het eiland met verschillende ferry verbindingen naar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bastia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bastia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bastia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bastia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bastia? Geef je op voor de Bastia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bastia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bastia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bastia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bastia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bastia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bastia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bastia

Hoe lang is het vliegen naar Bastia? De vliegtijd naar Bastia bij een rechtstreekse vlucht bedraagt 2,5 uur. Bij een overstap kan dit met 1 uur oplopen.

Bijkomende kosten bij vluchten Bastia

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bastia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bastia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bastia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bastia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017