Vliegen naar Calvi

De baai van Calvi is een van de populairste toeristische spots van het eiland Corsica. Het ligt in het noordwesten van het eiland en er gaan zomers ook ferry's vanuit het Franse...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Calvi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Calvi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Calvi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Calvi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Calvi? Geef je op voor de Calvi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Calvi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Calvi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Calvi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Calvi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Calvi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Calvi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Calvi

Hoe lang is het vliegen naar Calvi? De vliegtijd naar Calvi bedraagt 4,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Calvi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Calvi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Calvi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Calvi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Calvi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017