Vliegen naar Bandung

Bandung is de hoofdstad van de provincie West-Java met bijna 3 miljoen inwoners. Bandung is voor Indonesië een relatief hoog gelegen stad en daardoor wat koeler en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bandung voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bandung

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bandung

Kaart Bandung

Lees meer over Bandung

... aangenamer. Bandung werd in 1997 verkozen tot mooiste stad van Indonesië met de oude Indonesische architectuur.

Hou er rekening mee dat Bandung onder Indonesiërs ook een populaire weekendbestemming is, het kan dus een stuk drukker worden in het weekend. De aangenamere temperatuur, de diversiteit aan eten, maar vooral de goedekope winkels zijn voor de Indonesiërs redenen om in het weekend naar Bandung af te reizen.

Het hele jaar door kent Bandung aangename temperaturen, overdag rond de 27 graden Celsius het jaar door. Echter is er een lang regenseizoen, die duurt van oktober tot en met april. In juni, juli en augustus valt er de minste regen. In de nacht koelt het af naar 17 tot 19 graden.

Vanaf Amsterdam is het goed mogelijk om naar Bandung te vliegen, je maakt dan meestal een overstap in Singapore. Wat ook mogelijk is is om te vliegen naar Jakarta en vanaf daar over land naar Bandung te reizen, dit is zo'n 100 kilometer. Er loopt een goede weg van Jakarta naar Bandung, maar een andere mogelijkheid is om met de trein naar Bandung te reizen. Door middel van de trein leer je de echte Indonesische cultuur kennen, het is onder toeristen dan ook een gebruikelijk vervoermiddel.

Goedkoop naar Bandung vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bandung? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bandung te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bandung? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bandung vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bandung deals. Tip: voor een last minute Bandung vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bandung Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bandung  

Hoe lang is het vliegen naar Bandung? De vliegtijd naar Bandung is net geen 17 uur. Dit is inclusief overstap van iets meer dan 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Bandung

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bandung aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bandung zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024