Vliegen naar Bandung

Bandung is de hoofdstad van de provincie West-Java met bijna 3 miljoen inwoners. Bandung is voor Indonesië een relatief hoog gelegen stad en daardoor wat koeler en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bandung voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bandung vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bandung vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bandung te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bandung? Geef je op voor de Bandung Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bandung vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bandung kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bandung in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bandung boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bandung in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bandung als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bandung

Hoe lang is het vliegen naar Bandung? De vliegtijd naar Bandung is net geen 17 uur. Dit is inclusief overstap van iets meer dan 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bandung

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bandung o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bandung met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bandung. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bandung zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017