Vliegen naar Bacau

Bacau is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bacau in Roemenië. Bacau is een belangrijke stopstad voor vluchten naar de Oekraïne en Rusland en heeft een bijna een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bacau voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bacau

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bacau

Kaart Bacau

Lees meer over Bacau

... kwart miljoen inwoners.

Vliegen naar Bacau?
Vanuit Nederland gaan er helaas geen rechtstreekse vluchten naar Bacau. Meestal moet je minimaal 2x overstappen. Het blijkt vaak veel voordeliger om te kijken of er een luchthaven in de buurt van Bacau is waar je beter (directer en sneller) naartoe kunt vliegen vanuit Nederland. Via de kaart van Roemenië op deze pagina, zie je in één klap het prijsverschil tussen de Roemeense vliegvelden in de buurt van Bacau + de afstand van deze airports naar Bacau. Zo blijkt vliegen naar Iasi, de 2e stad van Roemenië, vaak honderden euro’s goedkoper en Iasi ligt maar een uurtje rijden van Bacau! De moeite van het vergelijken waard denken wij.

Reizen naar Bacau? Vlieg op Boekarest!
Was je van plan om tijdens je reis naar Bacau ook de Roemeense hoofdstad te bezoeken? Overweeg dan eens daarheen te vliegen in plaats van vliegen naar Bacau. Naar Boekarest vertrekken regelmatig rechtstreekse vluchten, je zit er in 2 uurtjes en je boekt zeer goedkope vliegtickets naar Boekarest bij o.a. World Ticket Center; retourtjes heb je doorgaans al vanaf 60 – 80 euro!

Goedkoop naar Bacau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bacau vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bacau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bacau? Geef je op voor de Bacau Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bacau vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bacau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bacau in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bacau boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bacau in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Bacau Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bacau  

Hoe lang is het vliegen naar Bacau? De vluchtduur Bacau vanaf Amsterdam is minimaal 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 86 ,-
Toscane
€ 486 ,-
Cuba
€ 37 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bacau

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bacau o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bacau met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bacau. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bacau zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019