Vliegen naar Bacau

Bacau is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bacau in Roemenië. Bacau is een belangrijke stopstad voor vluchten naar de Oekraïne en Rusland en heeft een bijna een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bacau voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bacau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bacau vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bacau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bacau? Geef je op voor de Bacau Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bacau vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bacau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bacau in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bacau boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bacau in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bacau als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bacau

Hoe lang is het vliegen naar Bacau? De vluchtduur Bacau vanaf Amsterdam is minimaal 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bacau

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bacau o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bacau met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bacau. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bacau zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017