Vliegen naar Avignon

Wil je voordelig vliegtickets Avignon boeken? Hier tref je een overzicht van acties van luchtvaartmaatschappijen met vluchten Avignon, maar ook de vliegtickets Avignon...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 168,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Avignon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Avignon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Avignon

Kaart Avignon

Lees meer over Avignon

... aanbiedingen van de grote reisbureaus. Tevens tref je de vanaf tarieven voor reizen naar Avignon van  de Nederlandse en Franse spoorwegen. Van soms is dat veel goedkoper dan naar Avignon vliegen!

Luchthaven Avignon - Provence
Avignon Airport is een vliegveld met 3 landingsbanen op nog geen 10 kilometer van de stad. De luchthaven staat ook wel bekend als Avignon - Provence Airport. Tip: de goedkoopste vliegtickets Avignon zijn meestal met vertrek vanaf Brussel naar Avignon of vanaf Düsseldorf - dit kan meer dan 200,- schelen dus neem het mee in je vergelijk!

Directe vlucht Avignon vanaf Amsterdam?
Er is niet veel keuze voor wie rechtstreeks wil vliegen naar Avignon vanuit Nederland. In de meeste gevallen is het verstandiger om vliegtickets Marseille te boeken. Dan heb je voor vriendelijke tarieven keuze uit meerdere vliegvelden voor vertrek (o.a. Schiphol en Eindhoven Airport). Ook goedkoop vliegen naar Montpellier, dat op nog geen 90 kilometer van Avignon ligt, is prima mogelijk.

Avignon & omgeving
Avignon is een prachtige stad in het mondaine zuiden van Frankrijk: de Cote d’Azur. De stad heeft een historisch centrum, statig ommuurd, dat sinds de helft jaren negentig op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. Een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van Avignon zijn o.a. het Pauselijk Parijs van Avignon, de halve brug (beter bekend als Pont St-Bénezet of Pont d'Avignon) en Les Halles: de beroemde vers- en vleesmarkt. Verder is een ‘must experience’ het Festival van Avignon elk jaar in juli. Tijdens dit grote theater festival worden overal voorstellingen gegeven met als afsluiter een spetterend toneelstuk op het Pauselijk plein in het centrum.

Vakantie Avignon
Als je langer in de stad verblijft is ook de omgeving van Avignon de moeite om te verkennen. Je treft er veel historische dorpjes en middeleeuwse forten en kastelen om te bezoeken. Bovendien liggen er in de omgeving van Avignon wel 6 National Parks en natuur reservaten, laat je hier betoveren door de adembenemende natuur! Veel mensen zijn daarom opzoek naar een camping in het groen nabij Avignon of een charmant guesthouse vanwaaruit zowel de stad als de mooie flora en fauna in de omgeving ontdekt kan worden.

Goedkoop naar Avignon vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Avignon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Avignon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Avignon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Avignon vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Avignon deals. Tip: voor een last minute Avignon vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Avignon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Avignon  

Hoe lang is het vliegen naar Avignon? De vluchtduur naar Avignon bedraagt net geen 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Avignon

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Kayak
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUIFly.be
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Avignon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Avignon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024