Vliegen naar Montpellier

Goedkoop naar Montpellier reizen? Vergelijk altijd vliegtickets Montpellier vanaf diverse luchthavens met treinreizen naar de Zuid-Franse stad om een volledig overzicht te krijgen van het aanbod. VliegenNaar toont alle tickets Montpellier, trein & vluchten! 

> lees meer
Transavia Vakantiegeld Sale: Montpellier v.a. €69!
NS International

aanbevolen v.a. € 168,-

Tix

aanbevolen v.a. € 212,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 290,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Montpellier voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Montpellier

Kaart Montpellier

Lees meer over Montpellier

...

De stad Montpellier één van de belangrijkste steden van Zuid-Frankrijk. In het stedelijk gebied rond Montpellier wonen ongeveer 540.000 mensen. De stad zelf heeft meer dan 250.000 inwoners. De stad heeft een van de oudste opgerichte universiteiten van Europa. Montpellier is tot de dag van vandaag een populaire studentenstad.

Goedkope vliegtickets naar Montpellier: Transavia, KLM of ...
Een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van de scherpste nieuwe vluchttarieven voor tickets Montpellier is door je hier te schrijven voor de gratis Flight Alert service. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar Montpellier: KLM, Transavia, AIRFrance, maar ook de minder bekende. Dit scheelt je een hoop zoekwerk omdat als jij je inschrijft je dagelijks of wekelijkse de voordeligste tarieven Montpellier ontvangt. 

Goedkoop vliegen naar Montpellier Aeroport de Mediterrane
Goedkope vluchten naar Montpellier boeken? De luchthaven Montpellier heet formeel Aeroport de Montpellier Mediterrane en ligt aan de A9, op circa 7 kilometer van Montpellier. In het hoogseizoen vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen direct naar Montpellier. KLM vliegt bijna dagelijks binnen 2 uur naar Montpellier vanaf Schiphol. Maar ook met enkele lowcost maatschappijen kan je Montpellier bereiken. Zoek voor deze goedkope vluchten zeker eens vanaf Rotterdam / den Haag airport van waar Transavia tegenwoordig vliegt. Maar ook vanaf Düsseldorf en Brussel Charleroi zijn er mooie deals te vinden! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Montpellier Airport op Vliegveldinfo.nl.

Met de trein Montpellier
Een andere optie in plaats van vliegen is om met de trein te gaan. Je stapt op in welk station in Nederland dan ook en gaat via Brussel-Zuid naar Montpellier. In 9 uur sta je dan midden in Montpellier. Wanneer je reistijd naar en wachttijd op het vliegveld, vliegtijd en transfers meerekent, is de trein zeker geen gekke optie!

Vakantie
Deze prachtige stad in Zuid-Frankrijk heeft de bijnaam 'Petit Paris'. Die naam geeft al aan wat je van de stad kunt verwachten. Naast een prachtige binnenstad vind je hier ook vele uitstekende restaurants en de natuur in de omgeving van Montpellier is van grote schoonheid. Aanraders in de binnenstad zijn het bruisende Place de la Comedie. Hier zijn een paar keer per week muzikanten en straatartiesten te vinden. De Rue Foche is de plek waar liefhebbers van winkelen moeten zijn. Aan deze straat zitten een hoop winkels en boetieks met mooie etalages.

Het klimaat van Montpellier 
Van juni tot en met augustus ligt de temperatuur overdag rond de 24 - 26 graden Celsius. Er is dan weinig tot geen neerslag en warm. In de wintermaanden is het fris maar nooit echt zo koud als wij dat in de winter kennen. Het is dan ongeveer rond de 12 graden er is echter wel veel neerslag.

Goedkoop naar Montpellier vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Montpellier? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Montpellier te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Montpellier? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Montpellier vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Montpellier kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Montpellier vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Montpellier boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Montpellier in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Montpellier Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Montpellier  

Hoe lang is het vliegen naar Montpellier? De vliegtijd naar Montpellier bij een rechtstreekse vlucht bedraagt 1 uur en 55 minuten.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Montpellier

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Montpellier aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Montpellier zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024