Vliegen naar Marseille

Voordelig Marseille vliegtickets boeken? Of twijfel je tussen het vliegtuig naar Marseille en de trein? Hier tref je het overzicht met de beste deals om naar Marseille te reizen!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 165,-

NS International

aanbevolen v.a. € 168,-

KLM

aanbevolen v.a. € 176,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Marseille voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Marseille

Kaart Marseille

Lees meer over Marseille

...

Waarom zou je naar Marseille moeten reizen? Deze  prachtige oude mediterraanse stad, in het zuiden van Frankrijk, kent relatief weinig toerisme maar is wel typisch Frans. De inwoners van Marseille zijn terecht trots op hun stad: hier is veel te zien en te beleven!

Klimaat
Het weer in Marseille is sterk beïnvloed door de ligging aan de Middellandse Zee. De stad kent in de zomer een heerlijk klimaat, gemiddeld zo rond de 24 graden Celsius. In januari is het een stuk koeler en zal het overdag niet warmer worden dan 12 graden Celsius. In de winter is een warme trui dus niet overbodig!

Goedkoop vliegen naar Marseille
Budgettickets Marseille boeken?Dan hebben we enkele handige reistips en tricks voor je: kijk in ieder geval voor een goede referentie naar de KLM Marseille vluchten.

Onze Nationale trots heeft meerdere vluchten naar Marseille per dag en mits je een beetje vooruit boekt zijn de tarieven meestal heel redelijk. Zeker in relatie tot het comfort en daar ga je als je, zoals ik, regelmatig in het vliegtuig naar Marseille stapt toch aan hechten. Last minute KLM Marseille tickets kunnen overigens wel fors in de papieren lopen. 

Amsterdam Marseille trein
Een andere mogelijkheid is om met de trein naar Marseille te reizen. In de zomer de Thalys naar Marseille rechtstreeks vanaf Amsterdam. In 7,5 uur stap je midden in het centrum van de stad uit. Als je de wachttijd en transfers bij het vliegen optelt, maakt het qua reistijd weinig verschil of je vliegt of reist per trein weinig in tijd.

Realiseer je wel dat een retourtje KLM Marseille vanaf Amsterdam meestal goedkoper is dan een treinticket. Een voordeel van de trein is wel dat je vrijwel onbeperkt gratis bagage mee kunt nemen. Een tweede voordeel is dat je jouw reis naar Marseille feitelijk overal in Nederland kunt beginnen!

Vliegen naar Marseille vanaf Eelde of vanaf Maastricht? Er zijn helaas geen vluchten naar Marseille vanaf deze vliegvelden - de trein is  echter wellicht voor jou een alternatief.

Mooie plekken in en om de stad
Voor de kust van Marseille liggen een aantal prachtige eilandjes. Bezoek zeker tijdens je vakantie een van die eilandjes, het is de moeite waard! In Marseille is het een aanrader om Vieux Port te bezoeken, de oude haven van Marseille. In Marseille kun je ook niet om de Notre Dame de la Garde heen, de grote kathedraal van Marseille. Vergeet niet om de kerk te beklimmen, vanaf hier heb je een van de mooiste uitzichten van de stad.

Luchthaven Marseille
Er zijn meerdere mogelijkheden om naar het vliegveld van Marseille te reizen. De snelste manier lijkt een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Airport naar Marseille. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Marseille Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Marseille vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Marseille? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Marseille te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Marseille? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Marseille vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Marseille deals. Tip: voor een last minute Marseille vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Marseille Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Marseille  

Hoe lang is het vliegen naar Marseille? De vluchtduur is een uur en 50 minuten. Bij een vlucht met een overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Marseille

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Air France
 € 10,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Brussels Airlines
- *
Eurowings
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Marseille aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Marseille zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024