Vliegen naar Valence

Valence is de hoofdstad van het Franse departement Drome gelegen aan de rivier de Rhône in Zuid-Frankrijk. Op zoek naar aanbiedingen voor Valence? vergelijk altijd de...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 168,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Valence voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Valence

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Valence

Kaart Valence

Lees meer over Valence

... verschillende vliegtickets Valence aanbieders met elkaar om de goedkoopste tickets te bemachtigen!

Goedkoop naar Valence vliegen of per trein? Reistip: reis per trein naar Valence.
Het centrale treinstation van Valence genaamd Gare de Valence TGV ligt aan de hoge snelheidsverbinding waardoor reizen met de trein naar Valence goedkoop en snel kan! De totale reisduur bedraagt per hogesnelheidstrein zo'n 6,5 uur.

Combineer een bezoek aan Parijs met een reis naar Valence. Er worden speciale combitickets verkocht, waarbij je het eerste traject vliegt en daarna overstapt op de TGV. Zo kun je vliegen van Amsterdam naar Parijs en vervolgens per trein doorreizen naar Valence. Kies je een hele ruime overstaptijd dan heb je alle tijd om eerst de Franse hoofdstad te verkennen of te shoppen.

Vliegreis Valence boeken? De luchthaven heet Aeroport Valence-Chabeuil en ligt op een luttele 7 kilometer afstand van de stad vandaan. Met de taxi of openbaar vervoer ben je vanaf het vliegveld al in een mum van tijd in het stadscentrum. Er gaan helaas geen lijnvluchten naar Valence. Het vliegveld is vooral bestemd voor recreatie en privéjets. Wil je echt niet per trein? Kies dan voor het vliegen naar een luchthaven in de buurt van Valence, bijvoorbeeld Grenoble of Lyon en huur ter plaatse een auto voor de laatste kilometers.

De stad Valence is zelf ook het bezoeken waard: het is een zeer oude stad al daterend uit de Romeinse tijd onder de naam Valentia Julia. De mooiste en tevens belangrijkste toeristische attractie in Valence is de Kathedraal van St. Apollinaris. De kathedraal werd in de loop van de 11e eeuw geconstrueerd en behoudt sindsdien de zetel van de bisschop. Naast dit bijzondere bouwwerk bevinden er nog een aantal andere historische architectonische pareltjes in deze pittoreske mediterraanse stad.

Goedkoop naar Valence vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Valence? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Valence te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Valence? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Valence vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Valence deals. Tip: voor een last minute Valence vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Valence Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Valence  

Hoe lang is het vliegen naar Valence? De vluchtduur bedraagt 1 uur en 35 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Valence

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Valence aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Valence zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024