Vliegen naar Cairo

Wil je weten wanneer je goedkope vluchten Cairo kunt boeken? Vaak tref je voordelige Cairo aanbiedingen voor mei, jun, september, oktober en begin december. Maar wij onthullen de vertrekdata van de beste actuele deals allemaal, scroll hieronder naar beneden en check onder het kopje de beste reisdata voor goedkope Cairo tickets! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 275,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 271,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 278,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cairo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Cairo

Kaart Cairo

Lees meer over Cairo

...

Goedkope tickets Cairo vanaf Amsterdam boeken? Hier vergelijk je niet alleen de vluchtroute Amsterdam Caïro, maar ook de vliegtickets naar Caïro vanaf Eindhoven en Düsseldorf. Wees ervan bewust dat er voor elke luchthaven andere prijzen gelden en er dus grote prijsafwijkingen in kunnen zitten waar jij van kan profiteren. Snel op reis naar de hoofdstad van Egypte? Je treft hier ook een overzicht van de voordeligste last minute Caïro aanbiedingen!

Directe vlucht naar Caïro
Er zijn gelukkig meerdere opties voor rechtstreekse en directe vluchten Caïro vanaf Amsterdam beschikbaar, dit creëert de mogelijkheid tot een snelle vliegreis naar Caïro of een goedkoop vliegticket met overstap naar Caïro. Vanaf dit najaar gaat Egyptair zelfs weer dagelijks een directe vlucht Amsterdam - Cairo aanbieden.

Informatie over de luchthaven Caïro

15 kilometer van de stad ligt het vliegveld van Caïro genaamd Caïro International Airport. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar deze luchthaven. Vanaf het vliegveld kun je een taxi naar de stad nemen, maar spreek van te voren wel een prijs af. Vele taxi's hebben in Caïro geen meter, en dan kan je aan het einde van de rit voor een onaangename verrassing komen te staan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Caïro Airport op Vliegveldinfo.nl.

Is vliegen naar Caïro veilig?
Sinds de val van het regime van president Mubarak is het lange tijd erg onrustig geweest in heel Egypte. Maar het lijkt inmiddels al weer veel rustiger geworden in dit mooie land. Lees voor een reis naar Egypte altijd even het actuele reisadvies.

Beste reistijd 
Hou in Caïro rekening met warm weer: van mei tot en met september zijn temperaturen boven de 30 graden niet meer dan normaal. De koelste maand is januari, maar ook dan wordt het nog zo'n 19 graden Celsius overdag. Het regent het hele jaar door nauwelijks.

Vakantietips
Meer over Caïro en omgeving: tijdens een verblijf in Caïro kun je een bezoek brengen aan de piramides van Gizeh, de Sfinx en de citadel. Ook is het erg interessant om naar het Egyptisch museum te gaan, hier kun je antieke kunstschatten bewonderen en er zijn mummies te zien.
In Caïro is het een ongelofelijke drukte met toeterende auto's, schreeuwende kooplieden en spelende kinderen. Deze Egyptische stad heeft 16 miljoen inwoners en die wonen met z'n allen in een klein gebied.

Goedkoop naar Cairo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cairo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cairo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cairo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cairo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cairo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cairo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cairo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cairo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cairo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cairo  

Hoe lang is het vliegen naar Cairo? De vluchtduur Cairo vanaf Amsterdam is circa 4,5 uur. Bij een vlucht met tussenstop duurt de reis al snel 7 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Cairo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Aegean Airlines
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Egyptair
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cairo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cairo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cairo zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024