Vliegen naar Jordanië

Het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië, oftewel gewoon Jordanië is een land ten oosten van de westelijke Jordaanoever. De hoofdstad van Jordanië is Amman, die met 1.430.000 inwoners ook meteen de grootste stad van dit land is. Jordanië is een bijzonder magisch land, met bijzondere bezienswaardigheden als de Romeinse steden die je kunt bezoeken, waar je kunt drijven in de Dode Zee en wandelen door het wereldwonder van de rozerode stad Petra uit de Oudheid.

Goedkope vliegtickets Jordanië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Aqaba
Vliegtickets Jordanië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Amman

Last minute Jordanië aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

Amman

v.a. € 340,-

logo wtc.nl.jpg

Aqaba

v.a. € 588,-

Goedkoop naar Jordanië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jordanië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jordanië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jordanië? Geef je op voor de Jordanië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jordanië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jordanië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Jordanië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jordanië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jordanië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jordanië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Jordanië

Hoe lang is het vliegen naar Jordanië? De vluchtduur is op de meeste plaatsen tussen de 5 en 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Jordanië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jordanië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jordanië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jordanië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jordanië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017