Vliegen naar Jordanie

De beste deals voor tickets Jordanie? Check de Jordanie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Jordanie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Amman
bestemming Amman

De hoofdstad van Jordanie is een prachtige stad. Er gaan lijndiensten vanaf Amsterdam in een kleine 5 uur naar Amman.

Vliegtickets Jordanie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Aqaba
bestemming Aqaba

Duikparadijs Aqaba ligt aan de Rode Zee. Er gaan diverse chartervluchten naar deze badplaats in het zuiden van Jordanie.

Luchthavens in Jordanie

Kaart Jordanie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Jordanie

Het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië, oftewel gewoon Jordanië is een land ten oosten van de westelijke Jordaanoever. De hoofdstad van Jordanië is Amman, die met 1.430.000 inwoners ook meteen de grootste stad van dit land is. Jordanië is een bijzonder magisch land, met bijzondere bezienswaardigheden als de Romeinse steden die je kunt bezoeken, waar je kunt drijven in de Dode Zee en wandelen door het wereldwonder van de rozerode stad Petra uit de Oudheid.

Vliegen naar Jordanië
Er gaan regelmatig rechtstreekse vluchten naar verschillende luchthavens in Jordanië. Vanaf Amsterdam zijn er lijndiensten naar de hoofdstad Amman. De totale vluchtduur van Amsterdam naar Amman bedraagt een kleine 5 uur. Naar de badplaats Aqaba in het zuiden van Jordanië gaan regelmatig chartervluchten. Ook dan ben je zo'n 5 uur onderweg.

Tip voor je reis naar Jordanië: combineer je vakantie met een excursie naar de historische verborgen stad Petra! Deze stad is verklaard tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen.


Handige informatie over de vliegvelden in Jordanië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Het klimaat in Jordanië is er een van extremen met heel erg warme zomers tot behoorlijk koude winters. Maar dat is geen rede tot onrust, de hotels zijn berekend op dit weer en alle auto's beschikken ook over airco. Jordanië beschikt over een smalle kuststrook aan de Rode Zee. Het ligt op een korte afstand van de bekende Israëlische badplaats Eilat. Eilat, maar ook Aqaba, zijn bekende spots voor een duikvakantie.

Goedkoop naar Jordanie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Jordanie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Jordanie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jordanie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jordanie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Jordanie deals. Tip: voor een last minute Jordanie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Jordanie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jordanie 

Hoe lang is het vliegen naar Jordanie? De vluchtduur is op de meeste plaatsen tussen de 5 en 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Jordanie

Aanbieder
Reserveringskosten
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jordanie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jordanie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024