Vliegen naar Rotterdam

Rotterdam is de grootste en belangrijkste havenstad van Europa en tevens de tweede stad van Nederland. Rotterdam is een hele moderne en jonge stad door de bombardementen in de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 558,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rotterdam voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rotterdam

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rotterdam

Kaart Rotterdam

Lees meer over Rotterdam

... tweede wereldoorlog. Rotterdam kan je als een echte metropool beschouwen al in de verte kan je de skyline zien. Rotterdam is door de bombardementen in de tweede wereldoorlog de enige Nederlandse stad met een echte skyline, waaronder bijv. de New Orleans (de hoogste woontoren van Nederland), de Maastoren en de Wilhelminapier.

In Rotterdam is genoeg ruimte voor ontspanning. Op de maas, de rivier die Rotterdam splitst, zijn genoeg rondvaart tochtjes en aan de waterkant kunt u lekker een cafeetje of restaurant in. Als u bij de maas bent ziet u ook een van Rotterdams vele kenmerken, de Erasmusbrug.

Rotterdam is ook Nederlands nummer een stad op het gebied van festivals. Zodra het weer wat lekkerder is zijn er in Rotterdam vele evenementen, waaronder bijv. North Sea Jazz, Bavaria City Racing en Redbull Air Race. Zo is er het hele jaar in Rotterdam wel wat beleven!

Vliegen naar of vanaf Rotterdam Airport? De luchthaven van Rotterdam tegenwoordig ook wel Rotterdam The Hague Airport (RTM) is zowel populair bij zakenreizigers als toeristen vanwege de ontspannen, vlotte incheck en douane procedures. Goedkope tickets van of naar Rotterdam tref je o.a. bij Transavia, die heel graag gebruikt maakt van dit vliegveld voor vakantievluchten naar zonnige oorden.

Goedkoop naar Rotterdam vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Rotterdam? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Rotterdam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rotterdam? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rotterdam vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Rotterdam deals. Tip: voor een last minute Rotterdam vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Rotterdam Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Rotterdam

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rotterdam aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rotterdam zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024