Vliegen naar Rotterdam

Rotterdam is de grootste en belangrijkste havenstad van Europa en tevens de tweede stad van Nederland. Rotterdam is een hele moderne en jonge stad door de bombardementen in de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rotterdam voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rotterdam vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rotterdam vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rotterdam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rotterdam? Geef je op voor de Rotterdam Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rotterdam vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rotterdam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rotterdam in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rotterdam boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rotterdam in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rotterdam als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Rotterdam

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rotterdam o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rotterdam met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rotterdam. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rotterdam zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017