Vliegen naar Alice Springs

Alice Springs, ook wel The Alice genoemd, is na Darwin de grootste stad binnen de Northern Territory in Australië. De term Northern kan overigens verwarren, want Alice...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alice Springs voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Alice Springs

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Alice Springs

Kaart Alice Springs

Lees meer over Alice Springs

... Springs ligt in het hart van Australië. In een streek die vanwege zijn geweldige rode rotsformaties ook wel bekend staat als het Rode centrum. De stad is erg populair bij toeristen mede door de strategische ligging rond toeristische trekpleisters. Er zijn dan ook altijd meer toeristen te vinden dan inwoners zelf.

Bezienswaardigheden Alice Springs
Een trip door de Outback van Australië wordt eigenlijk altijd gecombineerd met een bezoek aan deze stad 'in the middle of nowhere'. In Alice Springs wonen iets meer dan 25.000 mensen en de dichtstbijzijnde stad van enig formaat ligt op meer dan 1000 km van Alice Springs vandaan. De enige rivier in het gebied, de Todd, ligt het grootste deel van het jaar droog. Vanuit deze stad is het mogelijk om een meerdaagse excursie te maken naar de wereldberoemde Ayers Rock, deze ligt op minder dan 500km van de stad (in Australie is dat relatief weinig!).

Vervoer in en naar Alice Springs
Alice Springs Airport ligt ongeveer 16 km ten zuiden van het centrum en heeft een uitstekende verbinding via de airport minibus, taxi en speciale backpacker pick-up service. De geïsoleerde ligging van Alice Springs betekent overigens niet dat de stad slecht bereikbaar is. Er gaan dagelijks bussen naar steden als Adelaide, Darwin en Brisbane en wekelijks gaan er 2 treinen van de bekende Ghan trail. Tot slot is Alice Springs vanuit alle grote Australische steden te bereiken per vliegtuig.

Goedkoop naar Alice Springs vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Alice Springs? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Alice Springs te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alice Springs? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alice Springs vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Alice Springs deals. Tip: voor een last minute Alice Springs vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Alice Springs Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Alice Springs  

Hoe lang is het vliegen naar Alice Springs? Vanaf Amsterdam Schiphol moet je rekening houden met een vluchtduur van meer dan 30 uur en minimaal 2 tussenstops (1 in Azië en 1 in Australië).

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Alice Springs

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Alice Springs aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alice Springs zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024