Vliegen naar Alexandrië

Alexandrië is de op een na grootste stad in Egypte met ongeveer 3,5 miljoen inwoners. Er zijn in deze stad genoeg schatten uit de oudheid te bezichtigen. De beroemde zuil van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alexandrië voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Alexandrië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alexandrië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alexandrië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alexandrië? Geef je op voor de Alexandrië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alexandrië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Alexandrië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Alexandrië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alexandrië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alexandrië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Alexandrië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Alexandrië

Hoe lang is het vliegen naar Alexandrië? De vliegtijd Alexandrië vanaf Amsterdam neemt doorgaans 5 a 6 uur in beslag.

Bijkomende kosten bij vluchten Alexandrië

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Alexandrië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Alexandrië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Alexandrië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alexandrië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017