Vliegen naar Alexandrie

Alexandrië is de op een na grootste stad in Egypte met ongeveer 3,5 miljoen inwoners. Er zijn in deze stad genoeg schatten uit de oudheid te bezichtigen. De beroemde zuil van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alexandrie voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Alexandrie

Kaart Alexandrie

Lees meer over Alexandrie

... Pompeus bijvoorbeeld.

Bezienswaardigheden Alexandrië
Alexandrië heeft werkelijk prachtige stranden die kilometers doorlopen langs de kust. Wanneer in Nederland de winter begint, is het hier zeer aangenaam. 's Avonds is er genoeg entertainment. Hotels bieden vaak ook de nodige avondshows. Vooral buikdansshows zijn zeer populair!

Vliegveld Alexandrië, waar vlieg ik op?
Alexandrië heeft 2 luchthavens, te weten: Borg el Arab (airport code: HBE) en Alexandrië International Airport El Nozha (airport code: ALY). Op beide luchthavens wordt gevlogen vanaf Schiphol, met doorgaans één tussenstop in Caïro, Istanbul of Hurghada. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Alexandrië Borg El Arab Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop vliegen naar Alexandrië, Amsterdam Alexandrië
Het vliegveld Borg el Arab ligt op ongeveer 50km van het centrum van Alexandrië, terwijl El Nozha airport op een kleine 5 km van de binnenstad van Alexandrië gelegen is. Prijsverschillen tussen beide luchthavens zijn relatief klein, waardoor mensen die in het centrum moeten zijn beter kunnen vliegen naar Alexandrië - El Nozha airport. Let bij het boeken op de gekozen luchthaven, want beide vliegvelden worden gebruikt als synoniem voor Alexandrië.

Goedkoop naar Alexandrie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alexandrie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alexandrie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alexandrie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alexandrie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Alexandrie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Alexandrie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alexandrie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alexandrie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Alexandrie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Alexandrie  

Hoe lang is het vliegen naar Alexandrië? De vliegtijd Alexandrië vanaf Amsterdam neemt doorgaans 5 a 6 uur in beslag.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Alexandrie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Alexandrie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alexandrie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024