Vliegen naar Ghana

Aan de westkust van Afrika ligt Ghana. Het land wat in het westen grenst aan de Ivoorkust, noordelijk aan Burkina Faso en zuidelijk aan de Golf van Guinea. Door de variatie van landschappen die hier samenkomen is het land rijkelijk bedeeld met natuurschoon. Ghana kent verschillende natuurreservaten waar volop groot wild te vinden is zoals apen, leeuwen en olifanten. Het land vol wildernis en culturele tradities biedt een indrukwekkende mix van savannes, drukke steden en platteland. 

Goedkope vliegtickets Ghana : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Accra

Vergelijk goedkope vliegtickets Ghana voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Ghana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ghana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ghana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ghana? Geef je op voor de Ghana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ghana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ghana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ghana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ghana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ghana in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ghana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ghana 

Hoe lang is het vliegen naar Ghana? De vluchtduur is 7 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Ghana

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl ICA
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Royal Air Maroc
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ghana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ghana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ghana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ghana zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares