Vliegen naar Zaragoza

Van waar vliegen naar Zaragoza? Er zijn geen rechtstreekse vluchten Amsterdam - Zaragoza, maar je kunt wel een vlucht + trein of bus combi boeken of een non-stop vlucht Zaragoza nemen vanuit Charleroi. 

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zaragoza voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Zaragoza

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Zaragoza

Kaart Zaragoza

Lees meer over Zaragoza

...

Rechtstreeks vliegen naar Zaragoza?

Regelmatig krijgt deze vliegtickets vergelijkingswebsite de vraag: kun je vanuit Nederland naar Zaragoza vliegen? KLM, TUI en Transavia vliegen echter helaas niet naar Zaragoza. Er zijn op dit moment ook geen andere luchtvaartmaatschappijen die non-stop vliegen van Amsterdam naar Zaragoza, Eindhoven airport of het vliegveld Brussel Zaventem naar Zaragoza. Je kunt wel een directe vlucht Zaragoza boeken vanaf Brussel Charleroi Airport of een vlucht plus trein optie boeken.  

Amsterdam - Zaragoza of vliegen van Zaventem naar Zaragoza? Vlucht + bus of trein. 

Je kunt bij de online reisbureaus op deze website wel vluchten naar Zaragoza vanaf Zaventem en Amsterdam vinden. Hierbij heb je dan eerst vanuit Nederland of Belgie een vlucht naar Madrid. Vanaf de Spaanse hoofdstad is er vervolgens ook een reis per bus of trein inbegrepen. Om de aanbiedingen voor een vliegticket Zaragoza inclusief aanvullend vervoer te zien gebruik je niet de airport code AMS - ZAZ of BRU - ZAZ maar BRU of AMS - RZG voor de bustransfer en AMS - XZZ voor vlucht + trein optie. Reken met een 1,5 a 2,5 uur reistijd voor de transfer Madrid - Zaragoza. Dit soort combinatie vliegtickets Zaragoza kan je via de reisbureaus o.a. boeken bij Iberia, Vueling en Air Europa.

Goedkoop vliegen naar Zaragoza? 

De grootste kans op een echt goedkoop ticket heb je als je kiest voor een vlucht naar Zaragoza vanaf Brussel Charleroi met Ryanair. Maar let op deze luchtvaartmaatschappij heeft niet elke dag vluchten Zaragoza. Kijk op deze pagina bij de goedkoopste reisdata om de goedkoopste data en weekdagen te vinden.

Zaragoza Airport
Het vliegveld van Zaragoza ligt op bijna 15 kilometer afstand van de binnenstad van vandaan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Zaragoza Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over Zaragoza Spanje
Zaragoza ook wel als Saragossa geschreven, is de op vier na grootste stad van Spanje en de hoofdstad van de gelijknamige provincie Zaragoza. Zaragoza heeft ongeveer 700.000 inwoners. Zaragoza is gelegen aan de rivier de Ebro. Langs deze rivier vind je ook een van de vele prachtige bezienswaardigheden van Zaragoza namelijk El Pilar. Dit is een prachtige kathedraal gelegen aan het plein Plaza del Pilar.

De beste reistijd
Het beste weer heb je in Zaragoza in de zomermaanden. Van juni tot en met september ligt de temperatuur overdag boven de 20 graden celsius, in juli en augustus stijgt de temperatuur zelfs naar een aangename 25 graden. In mei valt de meeste regen. Verwacht in de wintermaanden temperaturen van zo'n 6 graden overdag, in de nacht zakt het kwik naar zo'n 2 graden.

Op jouw vakantie ook naar andere steden? 
Wil je  uitstapjes maken naar andere steden? Vanuit Zaragoza rijden er snelle treinen naar Madrid en Barcelona. In beide steden ben je binnen anderhalf uur. Overigens is het voordeliger als je een bezoek aan die steden wilt combineren om dan maar tickets naar Madrid, voordelige tickets Barcelona of goedkope vliegtickets Valencia te boeken. Die heb je ook vanuit Amsterdam, Eindhoven en Zaventem vaak ruim onder de 100,- retour!

Goedkoop naar Zaragoza vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Zaragoza? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Zaragoza te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zaragoza? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zaragoza vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Zaragoza deals. Tip: voor een last minute Zaragoza vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Zaragoza Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Zaragoza  

Hoe lang is het vliegen naar Zaragoza? De vluchtduur Zaragoza vanaf Amsterdam is vanaf 7,5 uur. Dit is inclusief 2 keer overstappen. De totale overstaptijd is 3 uur en 30 minuten

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Zaragoza

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Connections
- *
TUIfly
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Zaragoza aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zaragoza zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024