Vliegen naar Zaragoza

Zaragoza, ook wel als Saragossa geschreven, is de op vier na grootste stad van Spanje en de hoofdstad van de gelijknamige provincie Zaragoza. Zaragoza heeft ongeveer 700.000...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zaragoza voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Zaragoza vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zaragoza vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zaragoza te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zaragoza? Geef je op voor de Zaragoza Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zaragoza vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zaragoza kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zaragoza in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zaragoza boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zaragoza in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zaragoza als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zaragoza

Hoe lang is het vliegen naar Zaragoza? De vluchtduur Zaragoza vanaf Amsterdam is vanaf 7,5 uur. Dit is inclusief 2 keer overstappen. De totale overstaptijd is 3 uur en 30 minuten

Bijkomende kosten bij vluchten Zaragoza

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zaragoza o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zaragoza met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zaragoza. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zaragoza zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017