Vliegen naar Girona

Girona hier ook wel bekend als Gerona is de hoofdstad van de Spaanse provincie Girona, gelegen in Noord Spanje op slechts 100 km van Barcelona. Girona airport is daarom ook een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Girona voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Girona vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Girona? Geef je op voor de Girona Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Girona vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje Girona boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Girona in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Girona als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Girona

Hoe lang is het vliegen naar Girona? De vliegtijd naar Girona bedraagt 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Girona

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
Transavia
- *
WTC Fly + Drive
- *
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Girona o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Girona met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Girona. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Girona zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017