Vliegen naar Veracruz

Veracruz is de grootste havenstad Mexico. De stad ligt aan de Golf van Mexico, aan de westkust, en heeft 705.000 inwoners.  Veracruz heeft een aantal prachtige...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 949,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Veracruz voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Veracruz

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Veracruz

Kaart Veracruz

Lees meer over Veracruz

...achtige bezienswaardigheden waaronder het Fort San Juan de Ulua,  The Carranza Lighthouse en het Muncipal Palace of Veracruz. Daarnaast is Veracruz berekent op toerisme, er zijn meer dan 1000 hotels. Hou er wel rekening mee dat ongeveer de helft van deze hotels familiehotels zijn en dus maar een aantal kamers hebben.

Het klimaat van de omgeving van Veracruz is niet eenduidig weer te geven. Door de hoogteverschillen wordt het ene deel warm en tropisch genoemd, terwijl het andere deel als koud wordt aangegeven. Een ding geldt in ieder geval: hoe hoger je gaat, hoe kouder het wordt (reken in Veracruz op 1600 meter op een van zo'n 18 graden celsius).

Het vliegveld van Veracruz, officieel het General Heriberto Jara International Airport Veracruz (VER), ligt op een kleine tien kilometer afstand van de binnenstad van Veracruz vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de luchthaven, maar met een overstap in Houston is het een prima verbinding. Overigens bieden veel maatschappijen ook vluchten aan met twee overstappen.

Goedkoop naar Veracruz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Veracruz? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Veracruz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Veracruz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Veracruz vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Veracruz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Veracruz vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Veracruz boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Veracruz in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Veracruz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Veracruz  

Hoe lang is het vliegen naar Veracruz? De vliegtijd naar Veracruz is ongeveer 17 uur dit is inclusief een overstap in Houston van 4.5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Veracruz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Veracruz aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Veracruz zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024