Vliegen naar Oaxaca

Oaxaca is de hoofdstad en de belangrijkste stad van de Mexicaanse staat Oaxaca met circa 275.000 inwoners. Het historische centrum van Oaxaca staat op de Unesco wereld...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 659,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 916,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,044,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oaxaca voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oaxaca

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oaxaca

Kaart Oaxaca

Lees meer over Oaxaca

... erfgoedlijst vanwege de beeldschone gebouwen. En de Monte Alban die de hoofdstad van de Zapoteken was. Een must see in de stad is ook zeker het landschap en de Oaxaca Valley.

Oaxaca is lang beschouwd als de culinaire hoofdstad van Mexico. Het meest herkenbare aspect van deze keuken is de verscheidenheid van “moles”, een bepaald type saus. Ze maken het met allerlei specerijen, ze voegen wat water toe en laten het lekker dik worden. Vervolgens als het eten wordt opgeschept, doen ze flink wat saus over het vlees heen. Mole wordt tegenwoordig gewoon op de markt verkocht als kruiden, je hoeft dan thuis alleen maar wat water toe te voegen.

Iets wat je ook zeker moet bezoeken is de Mercado 20 de Noviembre, dit is een markt en waar de lokale bewoners hun boodschappen doen. Het is leuk om daar te zijn omdat je echt de sfeer proeft van het lokale leven.

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets naar Oaxaca!

Goedkoop naar Oaxaca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oaxaca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oaxaca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oaxaca? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oaxaca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oaxaca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Oaxaca vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oaxaca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oaxaca in 2022 of 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Oaxaca Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oaxaca  

Hoe lang is het vliegen naar Oaxaca? De vliegtijd naar Oaxaca bedraagt 15 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 36 minuten in Mexico-Stad.

Nieuwste Error Fares

€ 209 ,-
Abu Dhabi
€ 624 ,-
Curacao
€ 291 ,-
Vancouver

Bijkomende kosten bij vluchten Oaxaca

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oaxaca aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oaxaca met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oaxaca zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022