Vliegen naar Oaxaca

Oaxaca is de hoofdstad en de belangrijkste stad van de Mexicaanse staat Oaxaca met circa 275.000 inwoners. Het historische centrum van Oaxaca staat op de Unesco wereld...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oaxaca voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Oaxaca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oaxaca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oaxaca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oaxaca? Geef je op voor de Oaxaca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oaxaca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oaxaca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oaxaca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oaxaca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oaxaca in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Oaxaca als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Oaxaca

Hoe lang is het vliegen naar Oaxaca? De vliegtijd naar Oaxaca bedraagt 15 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 36 minuten in Mexico-Stad.

Bijkomende kosten bij vluchten Oaxaca

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oaxaca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oaxaca met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Oaxaca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oaxaca zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017