Vliegen naar Oaxaca

Goedkoop vliegen naar Oaxaca Mexico? Hier zetten we de beste deals van goedkope vliegtickets Oaxaca de Juarez elke dag op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 891,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oaxaca voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oaxaca

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oaxaca

Kaart Oaxaca

Lees meer over Oaxaca

...

Amsterdam - Oaxaca Mexico
Vluchten zoeken naar Oaxaca, de hoofdstad van de gelijknamige staat? Een Directe vlucht is helaas niet mogelijk vanaf Amsterdam of een luchthaven uit de Nederlandse grensstreken. Je hebt altijd een tussenstop. Vaak heb je eerst een vlucht naar Mexico City.

Over Oaxaca
De stad heeft circa 275.000 inwoners. Het historische centrum staat op de Unesco wereld erfgoedlijst vanwege de beeldschone gebouwen. En de Monte Alban die de hoofdstad van de Zapoteken was. Een must see in de stad is ook zeker het landschap en de Oaxaca Valley.

De is lang beschouwd als de culinaire hoofdstad van Mexico. Het meest herkenbare aspect van deze keuken is de verscheidenheid van “moles”, een bepaald type saus. Ze maken het met allerlei specerijen, ze voegen wat water toe en laten het lekker dik worden. Vervolgens als het eten wordt opgeschept, doen ze flink wat saus over het vlees heen. Mole wordt tegenwoordig gewoon op de markt verkocht als kruiden, je hoeft dan thuis alleen maar wat water toe te voegen.

Iets wat je ook zeker moet bezoeken is de Mercado 20 de Noviembre, dit is een markt en waar de lokale bewoners hun boodschappen doen. Het is leuk om daar te zijn omdat je echt de sfeer proeft van het lokale leven.

Goedkoop naar Oaxaca vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Oaxaca? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Oaxaca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oaxaca? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oaxaca vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Oaxaca deals. Tip: voor een last minute Oaxaca vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Oaxaca Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oaxaca  

Hoe lang is het vliegen naar Oaxaca? De vliegtijd naar Oaxaca bedraagt 15 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 36 minuten in Mexico-Stad.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Oaxaca

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Kiwi
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oaxaca aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oaxaca zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024