Vliegen naar Mexico City

Opzoek naar een directe vlucht Mexico City? Vlieg met KLM rechtstreeks naar de hoofdstad van Mexico tegen geregeld scherpe tarieven. KLM voert tevens ook vluchten uit naar Mexico City met partners Air France, Aeromexico en Delta Airlines. Bekijk hieronder de goedkoopste tickets Mexico City vanaf Nederland en omstreken op dit moment.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 660,-

KLM

aanbevolen v.a. € 826,-

Aeromexico

aanbevolen v.a. € 660,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mexico City voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Mexico City

Kaart Mexico City

Lees meer over Mexico City

...

Goedkoop vliegtickets Mexico City vinden?
Als intercontinentale bestemming is Mexico-Stad over het algemeen het meest betaalbaar te boeken tussen de 6 en 3 maanden vooraf aan de reis.

Ook gelden de normale regels met betrekking tot het boeken van voordelige vluchten. Dat wil zeggen; vertrek doordeweeks, en retourneer niet in het weekend, vergelijk de diverse vertrekluchthavens niet alleen in prijs, maar ook op factoren zoals vluchtduur.

De makkelijkste manier om altijd goed op de hoogte te blijven van de beste tarieven voor vluchten naar Mexico City is het instellen van een Flight-Alert . Bepaal jouw persoonlijke budget, selecteer de vertrek vliegvelden om te volgen en otnvang een notificatie wanneer een vlucht naar jouw wensen beschikbaar is!

Zo kan je bijvoorbeeld regelmatig prima deals vinden voor vliegtickets Mexico City met Aero Mexico. De vluchten van deze Mexicaanse luchtvaartmaatschappij op de route Amsterdam - Mexico City zijn per hypermoderne Boeing Dreamliner die bekend staat om zijn prettige vluchteigenschappen.

Luchthaven Mexico City, directe vlucht Mexico City
Benito Juarez International Airport is de formele naam van de luchthaven van Mexico city. De luchthaven ligt op ongeveer 5 km van het centrum van de stad. Meer informatie over Mexico City Airport vind je op vliegveldinfo.nl.

Vakantie
Onder toeristen is Mexico city een van de populairste bestemmingen als ze afreizen naar Mexico. Je vindt hier veel Amerikaanse en Canadese toeristen.

Waarom is Mexico city zo populair? De hoofdstad van het gelijknamige land is één van de grootste steden ter wereld en ligt in het midden van Mexico. In het stedelijk gebied rondom en in de stad wonen bijna 20 miljoen mensen.

Iets wat je moet zien als je in Mexico City bent is het op één na grootste plein ter wereld, waar een Azteekse tempel, de Spaanse kathedraal en het nationale paleis van Mexico staan. Mexico City heeft ontzettend veel te bieden op cultureel gebied. Er zijn heel veel musea, kunstgalerijen en concertzalen te bewonderen.

Wanneer is het de beste reistijd Mexico City?
Het regenseizoen loopt van juni tot en met september. In deze maanden kun je behoorlijk wat regen verwachten. De temperatuur is wel aangenaam: overdag ongeveer 24 graden Celsius.

Van november tot en met maart valt er weinig regen en is de temperatuur rond de 21 graden. Het warmst is het in maart, april en mei, de temperaturen kunnen dan oplopen richting de 27 graden Celsius.

Lees voor je jouw vliegreis Mexico City boekt ook altijd even het reisadvies van Buitenlandse Zaken. Hier lees je of het veilig is ter plaatse en wat de actuele situatie m.b.t. corona en andere belangrijke zaken is.

Goedkoop naar Mexico City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mexico City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mexico City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mexico City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mexico City vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Mexico City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Mexico City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mexico City boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mexico City in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Mexico City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mexico City  

Hoe lang is het vliegen naar Mexico City? De vluchtduur Amsterdam Mexico City is 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Mexico City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Aeromexico
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mexico City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mexico City met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mexico City zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024