Vliegen naar Umea

Umea is een stad in het noordoosten van Zweden, gelegen vlakbij de Botnische Golf. Er wonen ongeveer 100.000 inwoners, en hiermee is het de grootste stad van de regio. Umea ligt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Umea voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Umea vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Umea vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Umea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Umea? Geef je op voor de Umea Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Umea vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Umea kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Umea in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Umea boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Umea in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Umea als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Umea

Hoe lang is het vliegen naar Umea? De vluchtduur bedraagt 4 uur en 10 minuten dit is inclusief een tussenstop van 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Umea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Umea o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Umea met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Umea. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Umea zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017