Vliegen naar Umea

Goedkope vliegtickets naar Umea airport? Hier zetten we voor jou de beste deals voor vliegen naar Umea op een rij.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Umea voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Umea

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Umea

Kaart Umea

Lees meer over Umea

...

Umea is een stad in het noordoosten van Zweden, gelegen vlakbij de Botnische Golf. Er wonen ongeveer 100.000 inwoners, en hiermee is het de grootste stad van de regio.

Umea ligt aan de Umea Rivier en dicht bij de uitmonding in de Botnische Golf. Umea wordt cultureel gezien als belangrijkste stad van het noorden van Zweden, dit komt onder andere door de oorsprong van de Zweedse Opera uit Umea. Daarnaast is Umea bekend om een groot evenement genaamd Umea Jazz Festival. Tevens streeft Umea om de culturele hoofdstad van 2014 te worden.

Door de noordelijke ligging van Umea wordt er het jaar rond niet echt warm. De warmste maanden zijn juni, juli en augustus, het wordt overdag dan 17 tot 20 graden celsius. In de nacht koelt het af naar een graad of 8. Van november tot en met april heb je kans op nachtvorst en in de maanden december, januari en februari komt het kwik gedurende de dag nauwelijks boven het vriespunt uit.

Umea Airport
Het vliegveld van Umea genaamd Luchthaven Umea (UME) ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de hoofdstad van Noord Zweden vandaan.

Directe vluchten Umea
De beste verbindingen zijn vanaf Schiphol. Vanaf Eindhoven, Rotterdam Airport, Brussel en Dusseldorf zijn er op dit moment geen verbindingen. Maar helaas gaan er ook vanaf Amsterdam Schiphol gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Umea Zweden. Meestal heb je eerst een vlucht naar Stockholm en stap je daar voor het tweede deel van je reis.

Welke maatschappijen vliegen naar Umea?
Vluchten met tussenstop Amsterdam - Umea zijn er o.a. bij Norwegian, SAS, Lufthansa en Austrian Airlines. Kijk voor aanbiedingen zeker ook bij bovenstaande online reisbureaus die krijgen vaak extra korting.

Goedkoop naar Umea vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Umea? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Umea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Umea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Umea vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Umea deals. Tip: voor een last minute Umea vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Umea Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Umea  

Hoe lang is het vliegen naar Umea? De vluchtduur bedraagt 4 uur en 10 minuten dit is inclusief een tussenstop van 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Umea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Norwegian Air
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Umea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Umea zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024