Vliegen naar Umea

Umea is een stad in het noordoosten van Zweden, gelegen vlakbij de Botnische Golf. Er wonen ongeveer 100.000 inwoners, en hiermee is het de grootste stad van de regio. Umea ligt...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 297,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 197,-

SAS Touroperators

aanbevolen v.a. € 558,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Umea voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Umea

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Umea

Kaart Umea

Lees meer over Umea

...ea ligt aan de Umea Rivier en dicht bij de uitmonding in de Botnische Golf. Umea wordt cultureel gezien als belangrijkste stad van het noorden van Zweden, dit komt onder andere door de oorsprong van de Zweedse Opera uit Umea. Daarnaast is Umea bekend om een groot evenement genaamd Umea Jazz Festival. Tevens streeft Umea om de culturele hoofdstad van 2014 te worden.

Door de noordelijke ligging van Umea wordt er het jaar rond niet echt warm. De warmste maanden zijn juni, juli en augustus, het wordt overdag dan 17 tot 20 graden celsius. In de nacht koelt het af naar een graad of 8. Van november tot en met april heb je kans op nachtvorst en in de maanden december, januari en februari komt het kwik gedurende de dag nauwelijks boven het vriespunt uit.

Het vliegveld van Umea genaamd Luchthaven Umea (UME) ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de binnenstad van Umea vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Umea, meestal stap je over in Stockholm.

Goedkoop naar Umea vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Umea vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Umea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Umea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Umea vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Umea kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Umea vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Umea boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Umea in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Umea Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Umea  

Hoe lang is het vliegen naar Umea? De vluchtduur bedraagt 4 uur en 10 minuten dit is inclusief een tussenstop van 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 6 ,-
Lissabon
€ 5 ,-
Milaan
€ 20 ,-
Rome

Bijkomende kosten bij vluchten Umea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Umea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Umea met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Umea zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020