Vliegen naar Tripoli

Tripoli is de hoofdstad van Libie, Noord-Afrika. De stad ligt in het noord-westen van het land aan de Middelandse Zee. Tripoli heeft een heerlijk mediterraan klimaat, van maart...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tripoli voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tripoli

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tripoli

Kaart Tripoli

Lees meer over Tripoli

...at, van maart tot en met november ligt de temperatuur overdag boven de 20 graden celsius (van juni tot en met september is dit zelfs boven de 30 graden). Van mei t/m augustus regent het bijna niet. Ook in de wintermaanden stijgt het kwik overdag toch altijd nog naar een graad of 18.


Tripoli heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder de indrukwekkende Triomf boog van Marcus Aurelius. Daarnaast heeft het een mooie haven. Wat je echt niet mag missen is de medina, het oudste stadsdeel van Tripoli. Via drie poorten in de stadsmuur kun je naar binnen.


Het vliegveld van Tripoli genaamd Internationale Luchthaven Tripoli (TIP) ligt op een 30 kilometer afstand van het stadscentrum van Tripoli. In de zomermaanden vliegt KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Tripoli.


Let op: bekijk voordat je een ticket naar Libie boekt wat het Ministerie van Buitenlandse zaken voor reisadvies geeft. Klik op Meer over Tripoli om naar deze website te gaan.

Goedkoop naar Tripoli vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tripoli? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tripoli te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tripoli? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tripoli vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tripoli kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tripoli vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tripoli boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tripoli in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tripoli Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tripoli  

Hoe lang is het vliegen naar Tripoli? De vluchtduur bedraagt 3 uur in een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Tripoli

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Egyptair
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tripoli aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tripoli met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tripoli zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023