Vliegen naar Tripoli

Sinds kort kan je weer vliegen naar Tripoli met Turkish Airlines. Op vluchten naar Tripoli vanaf Amsterdam heb je een overstap in Turkije.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tripoli voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tripoli

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tripoli

Kaart Tripoli

Lees meer over Tripoli

...

Tripoli is de hoofdstad van Libie, Noord-Afrika. De stad ligt in het noord-westen van het land aan de Middelandse Zee.


Tripoli heeft een heerlijk mediterraan klimaat, van maart tot en met november ligt de temperatuur overdag boven de 20 graden celsius (van juni tot en met september is dit zelfs boven de 30 graden). Van mei t/m augustus regent het bijna niet. Ook in de wintermaanden stijgt het kwik overdag toch altijd nog naar een graad of 18.


Tripoli heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder de indrukwekkende Triomf boog van Marcus Aurelius. Daarnaast heeft het een mooie haven. Wat je echt niet mag missen is de medina, het oudste stadsdeel van Tripoli. Via drie poorten in de stadsmuur kun je naar binnen.


Het vliegveld van Tripoli genaamd Internationale Luchthaven Tripoli (TIP) ligt op een 30 kilometer afstand van het stadscentrum van Tripoli. In de zomermaanden vliegt KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Tripoli.


Let op: bekijk voordat je een ticket naar Libie boekt wat het Ministerie van Buitenlandse zaken voor reisadvies geeft. Klik op Meer over Tripoli om naar deze website te gaan.

Goedkoop naar Tripoli vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tripoli? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tripoli te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tripoli? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tripoli vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tripoli deals. Tip: voor een last minute Tripoli vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tripoli Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tripoli  

Hoe lang is het vliegen naar Tripoli? De vluchtduur bedraagt 3 uur in een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tripoli

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Egyptair
- *
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tripoli aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tripoli zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024