Vliegen naar Monastir

Monastir is een prachtige oude havenstad in Tunesie. Tevens is het tegenwoordig een populaire vakantiebestemming. Monastir kent prachtige gouden stranden met een azuurblauwe zee....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Monastir voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Monastir vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Monastir vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Monastir te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Monastir? Geef je op voor de Monastir Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Monastir vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Monastir kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Monastir in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Monastir boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Monastir in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Monastir als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Monastir

Hoe lang is het vliegen naar Monastir? De vliegtijd naar Monastir bedraagt rond de 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Monastir

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Monastir o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Monastir met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Monastir. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Monastir zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017