Vliegen naar Samsun

Op zoek naar een voordelig Amsterdam Samsun vliegticket? Of naar goedkope vliegtickets naar Samsun vanaf Dusseldorf of Brussel? Hier zetten we dagelijks de beste deals van de online reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen als Sun Express, Turkish Airlines en Pegasus Samusun aanbiedingen op een rij!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 189,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 350,-

Sun Express

aanbevolen v.a. € 215,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Samsun voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Samsun

Kaart Samsun

Lees meer over Samsun

...

Het Turkse Samsun is gelegen aan de Zwarte Zee. De stad is de grootste in de regio Centraal Karadeniz (Orta Karadeniz in het Turks) en heeft ook de grootste haven aan de Zwarte Zee. De ligging aan het water en het Middellandse zeeklimaat maken Samsun een aantrekkelijke bestemming voor in de zomer.

Goedkope vluchten naar Samsun
Schrijf je dan nu in voor onze gratis Flight-Alert service. Dagelijks vergelijken wij alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Vul de prijs die je wil betalen voor je ticket en de datum van je reis in. Wij houden je dan dagelijks of wekelijks op de hoogte over de beste tarieven. Dit scheelt je een hoop onnodig frustrerend zoekwerk omdat wij alles voor je doen.

Beste reistijd vakantie Samsun
De temperatuur in Samsun is behalve in de winter altijd rond de 20 graden. In de zomer kan de temperatuur makkelijk boven de 20 graden schieten. Maar gemiddeld gezien is de temperatuur in Samsun altijd rond de 20 graden. De temperatuur voor een actiever bezoek aan Samsun is het beste in het voorjaar. Het klimaat is dan het meest aangenaam en de kans op buien is klein.

Bezienswaardigheden vakantie Samsun
In de stad zijn onder andere het standbeeld van Ataturk, een archeologisch museum, de Pazar Moskee uit de 13e eeuw en natuurlijk het strand te vinden. Het is een goede uitvalsbasis om de verschillende Turkse kustplaatsjes in de regio te ontdekken. Bezoekers die verder willen reizen kunnen bijvoorbeeld langs de kust in de richting van Istanbul gaan. Een andere mogelijkheid is het binnenland van Turkije in te gaan. Ankara ligt op zes uur rijden van Samsun. In de regio van Samsun is het landelijke Turkse leven te ontdekken. Kennis van de Turkse taal is aan te raden, aangezien er niet veel Engels wordt gesproken in dit gebied.

Luchthaven Samsun
Het vliegveld van Samsun heet Airport Samsun Carsamba Airport (SZF). Eenmaal geland op het vliegveld van Samsun Carsamba is het ongeveer 20 kilometer naar het centrum van de stad.

Goedkoop naar Samsun vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Samsun? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Samsun te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Samsun? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Samsun vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Samsun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Samsun vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Samsun boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Samsun in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Samsun Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Samsun  

Hoe lang is het vliegen naar Samsun? De vliegtijd naar Samsun bedraagt 6 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 30 minuten in Istanbul.

Nieuwste Error Fares

€ 278 ,-
Toronto
€ 1,039 ,-
Bangkok
€ 19 ,-
Dublin

Bijkomende kosten bij vluchten Samsun

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Sun Express
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Samsun aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Samsun met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Samsun zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023