Vliegen naar Samsun

Het Turkse Samsun is gelegen aan de Zwarte Zee. De stad is de grootste in de regio Centraal Karadeniz (Orta Karadeniz in het Turks) en heeft ook de grootste haven aan de Zwarte...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Samsun voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Samsun vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Samsun vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Samsun te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Samsun? Geef je op voor de Samsun Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Samsun vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Samsun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Samsun in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Samsun boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Samsun in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Samsun als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Samsun

Hoe lang is het vliegen naar Samsun? De vliegtijd naar Samsun bedraagt 6 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 30 minuten in Istanbul.

Bijkomende kosten bij vluchten Samsun

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Samsun o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Samsun met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Samsun. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Samsun zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017