Vliegen naar Tortola

Tortola is onderdeel van de Britse Maagdeneilanden. Deze eilanden liggen ten oosten van Puerto Rico, in het Caribisch gebied. Denk bij Tortola dus aan parelwitte zandstranden, een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tortola voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tortola vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tortola vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tortola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tortola? Geef je op voor de Tortola Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tortola vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tortola kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tortola in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tortola boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tortola in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tortola als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tortola

Hoe lang is het vliegen naar Tortola? De vliegtijd naar Tortola is 10 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 10 minuten in Sint Maarten.

Bijkomende kosten bij vluchten Tortola

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tortola o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tortola met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tortola. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tortola zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017