Vliegen naar Tortola

Op zoek naar vluchten naar de Britse Maagdeneilanden / British Virgin Islands? Vliegen naar Tortola airport op Beef Island is meestal de beste optie!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tortola voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tortola

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tortola

Kaart Tortola

Lees meer over Tortola

...

Tortola is onderdeel van de Britse Maagdeneilanden. Deze eilanden liggen ten oosten van Puerto Rico, in het Caribisch gebied. Denk bij Tortola dus aan parelwitte zandstranden, een azuurblauwe zee en heerlijk tropisch zonnetje. De vakantie kan beginnen!

Op zoek naar de mooiste stranden? Ga dan naar het oosten van het eiland (vlak bij het vliegveld), hier vind je onder andere Josiah Bay en het Lambert strand, één van de mooiste plekken van het eiland.

Vakantie op Tortola Britse Maagdeneilanden
Tortola is maar een klein eilandje (19 kilometer lang, 5 kilometer breed), toch heeft het een prachtig binnenland! De heuvels zijn de moeite waard om een dagje doorheen te trekken. Huur bijvoorbeeld een scooter en ontdek het eiland!

Tortola Airport
De belangrijkste luchthaven van de Britse Maagdeneilanden ligt op het bij Tortola behorende Beef Island. De naam van het vliegveld is Terrance B. Lettsome Airport, vroeger Beef Island Airport genoemd. De airport code van Tortala is EIS. de reistijd naar het centrum is een klein halfuurtje. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Tortola, een overstap op het eiland Sint Maarten is de meest logische vliegroute vanaf Amsterdam. Maar er zijn ook de nodige vluchten via Londen.

Het klimaat op Tortola is aangenaam, in de zomer ligt deze rond de 24 graden celsius, in de winter rond de 21 graden. Hou er rekening mee dat het hele jaar door een bui kan vallen, alhoewel de meeste regen zich concentreert in de maanden september tot en met november. februari en maart zijn de droogste maanden.

Een ander eiland bezoeken? Vanaf de luchthaven gaan er verschillende ferry's die je naar andere bijzondere tropische eilandjes brengen.

Goedkoop naar Tortola vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tortola? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tortola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tortola? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tortola vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tortola deals. Tip: voor een last minute Tortola vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tortola Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tortola  

Hoe lang is het vliegen naar Tortola? De vliegtijd naar Tortola is 10 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 10 minuten in Sint Maarten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Tortola

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tortola aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tortola zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024