Vliegen naar Tortola

Tortola is onderdeel van de Britse Maagdeneilanden. Deze eilanden liggen ten oosten van Puerto Rico, in het Caribisch gebied. Denk bij Tortola dus aan parelwitte zandstranden, een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tortola voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tortola

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tortola

Kaart Tortola

Lees meer over Tortola

... azuurblauwe zee en heerlijk tropisch zonnetje. De vakantie kan beginnen!


Op zoek naar de mooiste stranden? Ga dan naar het oosten van het eiland (vlak bij het vliegveld), hier vind je onder andere Josiah Bay en het Lambert strand, één van de mooiste plekken van het eiland.


Tortola is maar een klein eilandje (19 kilometer lang, 5 kilometer breed), toch heeft het een prachtig binnenland! De heuvels zijn de moeite waard om een dagje doorheen te trekken. Huur bijvoorbeeld een scooter en ontdek het eiland!


De belangrijkste luchthaven van de Britse Maagdeneilanden ligt op het bij Tortola behorende Beef Island. De naam van het vliegveld is Terrance B. Lettsome Airport, vroeger Beef Island Airport genoemd. De airport code van Tortala is EIS. de reistijd naar het centrum is een klein halfuurtje. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Tortola, een overstap op het eiland Sint Maarten is de meest logische vliegroute vanaf Amsterdam.


Een ander eiland bezoeken? Vanaf de luchthaven gaan er verschillende ferry's die je naar andere bijzondere tropische eilandjes brengen.

Goedkoop naar Tortola vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tortola vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tortola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tortola? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tortola vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tortola kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tortola in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tortola boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tortola in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Tortola Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tortola  

Hoe lang is het vliegen naar Tortola? De vliegtijd naar Tortola is 10 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 10 minuten in Sint Maarten.

Nieuwste Error Fares

€ 404 ,-
Johannesburg
€ 383 ,-
Sao Paulo
€ 158 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Tortola

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tortola aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tortola met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tortola zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020