Vliegen naar Tetouan

Goedkope vliegtickets Tetouan Marokko? Er zijn geen directe vluchten Amsterdam - Tetouan. Het is  is het vaak goedkoper en sneller om een vlucht Brussel - Tetouan te boeken.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 766,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 185,-

Iberia

aanbevolen v.a. € 873,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tetouan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tetouan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tetouan

Kaart Tetouan

Lees meer over Tetouan

...

Goedkoop vliegen naar Tetouan of Tetuan
Tetouan of Tetuan zoals het ook wel bekend staat ligt op nog geen 60 km van Tanger en dichtbij het Rifgebergte, de Straat van Gibraltar en de Spaanse regio Ceuta.

Tot een paar jaar terug waren er nog rechtstreekse vluchten naar Tetouan met Transavia vanuit Nederland. Ook Jetair heeft even goedkope vliegtickets naar Tetouan aangeboden met vertrek vanaf Rotterdam Airport. Maar helaas zijn beide luchtvaartmaatschappijen met hun verbinding gestopt.

Er zijn wel rechtstreekse Tetouan vluchten vanuit Brussel met Tui fly! Deze vliegmaatschappij heeft bovendien vaak hele goedkope aanbiedingen.

Omdat er veel lowcost luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Tanger - wat dus vaak veel voordeliger is - heeft de luchthaven vanuit Nederland wel wat aan populariteit ingeboet. Bekijk hier ook alle andere opties voor vliegen naar Marokko. Want bijvoorbeeld ook vliegen naar Al Hoceima (dat op een 140 kilometer ligt) is vaak gunstiger dan een vlucht Amsterdam Tetuan.

Over Tetuan
De luchthaven van Tetuan, Saniat Ramel Airport ligt vlakbij het stadje.  heeft een rijke historie en heeft een bijzondere medina. Deze 'oude stad' staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is nog zeer authentiek en karakteristiek. Er is veel laagbouw en voornamelijk witte huizen. In de medina worden nog veel oude ambachten uitgeoefend.

Wanneer is het de beste reistijd?
In de zomermaanden trekt Tetouan veel toeristen uit Marokko, maar ook veel emigranten die op vakantie of familiebezoek gaan in hun geboorteland. Ook is de regio een favoriet van de koning en zijn familie. 

Klimatologisch is de beste reistijd voor een vakantie in Tetouan het voorjaar, april - mei en september. Tijdens deze maanden is het weer het prettigst. Niet te heet, je kunt dan ook nog iets doen. 

 

Bijzondere zon & strand vakantie Tetouan
De stranden tussen Tetouan en Ceuta behoren tot de mooiste van heel Marokko en zijn een geliefde plaats voor het doorbrengen van de zomervakantie. Ontdek nu de mooiste plekken waar locals al jaren verblijven!

De Luchthaven
De luchthaven van Tetouan, Sania Ramel International Airport (TTU), ligt tegen de stad aan aan de noordoostzijde. De afstand naar de medina bedraagt nog geen 6km.

Goedkoop naar Tetouan vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tetouan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tetouan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tetouan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tetouan vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tetouan deals. Tip: voor een last minute Tetouan vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tetouan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tetouan  

Hoe lang is het vliegen naar Tetouan? De vliegtijd naar Tetouan bedraagt rond de 2 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Tetouan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Kayak
- *
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tetouan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tetouan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024