Vliegen naar Oujda

Goedkoop naar Oujda vliegen? Neem zowel de Nederlandse als Belgische en Duitse luchthavens mee in het Oujda vliegticket vergelijk om ervoor te zorgen dat je de beste vlucht naar Oujda Marokko kan bemachtigen!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 822,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 134,-

Royal Air Maroc

aanbevolen v.a. € 476,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oujda voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Oujda

Kaart Oujda

Lees meer over Oujda

...

Reizen naar Oujda? Deze levenndige stad ligt in noordoostelijk Marokko, longeveer 15 kilometer van de Algerijnse grens af en niet ver van de Spaanse kust. Door deze ligging heeft Oujda een grote mengeling van Spaanse en Arabische invloeden ondergaan. In Oujda wonen ongeveer een miljoen mensen. Deze stad heeft minder historische monumenten dan andere Marokkaanse steden. De meeste mensen gaan hier naar toe voor een ontspannen vakantie. Het is wel is waar een grote stad, maar deze stad heeft echt geen drukte en stress. Oujda heeft een ontspannen karakter.

Er zijn wel mogelijkheden voor dagtochten naar het Rifgebergte, de Figuig en de Sahara woestijn die allemaal in de buurt van Oujda gelegen zijn. Ook heeft deze stad vier monumenten en een moskee die het bezoeken waard zijn.

Goedkope luchtvaartmaatschappijen en directe vluchten naar Oujda Marokko
Oujda heeft een internationale luchthaven, met vluchten die rechtstreeks naar Europa gaan. De naam van het vliegveld is Oujda Angad Aeroport (OUD). Vanaf de stad is het 25 minuten rijden naar de luchthaven. Er gaan rechtstreekse vluchten Amsterdam - Oujda en Eindhoven - Oujda, speel daarvoor een beetje met je vluchtdagen om de beste aanbiedingen Oujda te vinden.

Goedkope vliegtickets Oujda
Tip: probeer zeker eens dinsdag en zaterdag als vluchtdagen vanaf Amsterdam. Echt scherpe tarieven vinden? Boek dan ruim op tijd en zoek eens met vertrek op dinsdag of zaterdag met een vertrek vanaf Eindhoven met Jetairfly een low cost vliegmaatschappij en zusterbedrijf van TUIfly. Je kunt ook vertrekken vanaf Düsseldorf (Weeze) of een vlucht Brussel - Oudja of met vertrek vanuit Charleroi boeken. Je vindt dan doorgaans vluchten met een rechtstreekse verbinding met goedkope luchtvaartmaatschappijen (zoals Jetairfly en Ryanair). Deze vliegtickets naar Oujda zijn gewoon te boeken bij de verschillende vliegticketspecialisten op deze pagina. Let wel: de goedkoopste vlucht naar Oujda vind je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek, dus boek ruimschoots op tijd!

Vakantie Oujda
Oujda heeft verschillende goede hotels, die ook traditioneel eten serveren. De prijzen in de stad zijn redelijk, maar de gastvrijheid is echter een echte pluspunt! Oujda kenmerkt op dit moment nog weinig toerisme maar het is zeker de moeite waard om naar toe gaan en helemaal tot rust te komen!


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Oujda Angads Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Oujda vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Oujda? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oujda vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Oujda kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Oujda vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Oujda in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Oujda Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oujda  

Hoe lang is het vliegen naar Oujda vanaf Amsterdam, vanaf Eindhoven of voor een vlucht Rotterdam Oudja? De vluchtduur naar Oujda vanuit Nederland, Belgie of de Duitse grensstreek is ruim 3 uur met een directe vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Oujda

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
TUIFly.be
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oujda aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oujda zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024