Vliegen naar Colorado Springs

Goedkoop vliegen naar Colorado Springs? Op zowel de vluchtroute Brussel Colorado Springs, alsmede de verbinding tussen Amsterdam Colorado Springs is KLM eigenlijk bijna altijd de beste luchtvaartmaatschappij. KLM werkt samen met Delta Air Lines naar de Amerikaanse bestemmingen. Ook vluchten naar Colorado Springs met Delta Air Lines zijn te boeken op de site. 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 863,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Colorado Springs voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Colorado Springs

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Colorado Springs

Kaart Colorado Springs

Lees meer over Colorado Springs

...

Wat is de luchthaven van Colorado Springs?
Het vliegveld ligt op 10 kilometer van het centrum van Colorado Springs. Het is een groot vliegveld met 420 vluchten per dag, voornamelijk naar grote Amerikaanse steden. Vanuit Nederland gaat er geen directe vlucht, maar vlieg je via Houston, Chicago, Minneapolis of Atlanta. De meest gekozen overstap op de reis naar Colorado Springs is echter Denver, de hoofdstad van de staat en tevens de grootste stad van de regio. Het is tevens ook nog eens steevast veel gemakkelijker om goedkope vliegtickets Denver te vinden. Aangezien Colorado Springs ook nog eens dichtbij ligt, kan het zeker waard zijn om reizen naar Denver mee te nemen in het vergelijken van vliegen naar Colorado Springs.

Het klimaat van Colorado Springs

Daarnaast heeft Colorado Springs een heerlijk klimaat in de zomer, van juni t/m september is de gemiddeld temperatuur 25 graden celsius. In de winter zakt het kwik naar een graad of 6. In de nacht kan het dan flink afkoelen, naar gemiddeld -6 graden celsius. Hou van november tot en met april dan ook rekening met kans op sneeuw.

Colorado Springs is een perfect uitgangspunt als je de Rocky Mountains wilt ontdekken. Het is een toeristische plek, niet alleen omdat het de uitvalsbasis is voor de Rocky Mountains, maar zeker ook om haar bezienswaardigheden als historische gebouwen en cultuur.

Goedkoop naar Colorado Springs vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Colorado Springs? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Colorado Springs te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Colorado Springs? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Colorado Springs vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Colorado Springs kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Colorado Springs vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Colorado Springs boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Colorado Springs in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Colorado Springs Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Colorado Springs  

Hoe lang is het vliegen naar Colorado Springs? De vluchtduur is 16,5 uur. inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Colorado Springs

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Colorado Springs aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Colorado Springs zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024