Vliegen naar Amsterdam

Vliegen naar of van Amsterdam? Luchthaven Schiphol (AMS) was voor ruim 45 miljoen mensen de eindbestemming, vertreklocatie of overstap. En Amsterdam Schiphol groeit nog steeds toe...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 815,-

KLM

aanbevolen v.a. € 197,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Amsterdam voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Amsterdam

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Amsterdam

Kaart Amsterdam

Lees meer over Amsterdam

... en blijft routes toe voegen aan haar netwerk. Op basis van de cijfers passagiersvervoer is Schiphol het 15e vliegveld ter wereld. Het is gestationeerd in de gemeente Haarlemmermeer op 15 kilometer afstand van Amsterdam. Onlangs vierde Schiphol haar jubileum en verwelkomde de miljardste passagier.

Ook op op het gebied van comfort en service is Amsterdam Schiphol airport nog steeds volop in ontwikkeling. Zo is sinds kort wifi onbeperkt gratis voor alle bezoekers van het vliegveld.


Voor de transfer van en naar Schiphol is er sinds kort nog een extra mogelijkheid. Kon je na je vlucht al kiezen uit trein, auto, metro, bus en gewone taxi's als vervoermiddel sinds kort kan je met een milieuvriendelijke Tesla taxi naar je hotel worden gebracht. Ook dit is uniek voor Amsterdam op gen enkele andere luchthaven ter wereld rijden zoveel taxi's.

Voor wie Amsterdam eindbestemming is of de stad als tussenstop aandoet is er genoeg te zien en te doen. De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is een levendige stad met een rijke historie. Je kan er uren over de grachten wandelen (of met een bootje varen!) en de stad kent gezellige buurtjes met veel bijzondere winkels en restaurants of eetcafes voor ieders smaak en budget. Amsterdam staat ook bekend om haar markten als de Noordermarkt of de Albert Cuypmarkt, maar er worden het hele jaar door veel meer tweedehands-, groente- en stoffenmarkten gehouden. Het museumaanbod is ook behoorlijk en daarom is dit een favoriete bezigheid onder dagjes mensen en toeristen. Tijdens een bezoek aan Amsterdam is het de moeite waard om het Anne Frank museum, Stedelijk museum of het Vincent van Gogh museum te bezoeken. Naar het Rembrandt- of Leidseplein ga je om uit te gaan, hier vind je gezellige kroegen, clubs en theaters.

 

Goedkoop naar Amsterdam vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Amsterdam? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Amsterdam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Amsterdam? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amsterdam vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Amsterdam deals. Tip: voor een last minute Amsterdam vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Amsterdam Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Amsterdam

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Amsterdam aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amsterdam zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024