Vliegen naar Perpignan

Het van oorsprong Catalaanse Perpignan ligt in het zuidelijkste puntje van Frankrijk op de rand met de grens met Spanje. Perpignan Airport is hierdoor een belangrijke luchthaven...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 180,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Perpignan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Perpignan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Perpignan

Kaart Perpignan

Lees meer over Perpignan

... voor vluchten naar Andorra la Vella.

Het zal dan ook niemand verbazen dat deze stad een uitzonderlijk zacht klimaat heeft. In Perpignan is het van einde maart tot einde oktober eigenlijk altijd heerlijk weer. Dat maakt de regio dan ook geliefd bij veel vakantiegangers die hier op campings of in vakantiehuisjes verblijven.

Citytrip Perpignan
Iets minder bekend zijn de bezienswaardigheden in Perpignan en de adembenemende omgeving. De stad heeft namelijk een erg mooi, historisch centrum. Dit komt voornamelijk door de ligging waardoor Perpignan een unieke combinatie van Spaanse en Franse cultuur heeft.

Goedkope vliegtickets Perpignan
En ook minder bekend zijn de meeste Nederlanders met de alternatieve opties om Perpignan te bereiken. Want wie goedkoop naar Perpignan vliegen wil heeft naast regionale vluchten, met overstap binnen Frankrijk, ook de keuze uit enkele enkele internationale vluchten (o.a. met tussenstop in Parijs of Girona) naar Perpignan Airport.

Luchthaven Perpignan, of met de trein naar Perpignan
Officieel heet het vliegveld overigens Perpignan - Rivesaltes Airport, lokaal staat de luchthaven daarnaast  ook als Llabanere Airport bekend. Tip: een andere prima optie in plaats van vliegen is naar Perpignan is reizen per snelle TGV trein. Dan zie je nog eens iets van het landschap! Vergelijk hierboven de vliegticket- en treinprijzen voor een snelle en goedkope trip naar Perpignan.

Goedkoop naar Perpignan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Perpignan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Perpignan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Perpignan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Perpignan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Perpignan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Perpignan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Perpignan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Perpignan in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Perpignan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Perpignan  

Hoe lang is het vliegen naar Perpignan? De vliegtijd naar Perpignan bedraagt meer dan 6 uur. Dit is inclusief transfer naar een ander vliegveld in Parijs voor de vlucht naar Perpignan zelf.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Perpignan

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Perpignan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Perpignan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024