Vliegen naar Carcassonne

De middeleeuwse stad Carcassonne in het zuiden van Frankrijk is een bezienswaardigheid op zich. De stad is prachtig bewaard gebleven, een dubbele ommuring met 53 torens is nog...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 192,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Carcassonne voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Carcassonne

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Carcassonne

Kaart Carcassonne

Lees meer over Carcassonne

... altijd goed zichtbaar. Sinds 1997 staat Carcassonne op de werelderfgoedlijst van Unesco. Binnen de muren van de vesting wonen nog altijd zo'n 150 mensen. In de omgeving van Carcassonne vind je diverse hotels en campings. De stad ligt dichtbij de kust van de Languedoc, de Pyreneeën en Toulouse.

Beste reistijd Carcassonne
In de zomer kent Carcassonne een heerlijk klimaat. Zo wordt het in juli gemiddeld overdag zo´n 28 graden celsius. Er kan wel af en toe een spat regen vallen of een druilerige dag tussendoor zitten. In de winter is het een stuk frisser in Carcassonne en wordt het niet warmer dan 10 graden overdag.

Goedkope vliegtickets Carcassonne
Vliegen naar Carcassonne? Op de luchthaven van Carcassonne kun je gemakkelijk een auto huren en een bezoek brengen aan de stad en de prachtige omgeving. Het vliegveld van Carcassonne ligt slechts op 3 kilometer afstand van de stad. Ook de luchthaven van Toulouse is voor een uitstapje naar Carcassonne een prima optie!

Goedkoop naar Carcassonne vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Carcassonne? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Carcassonne te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Carcassonne? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Carcassonne vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Carcassonne kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Carcassonne vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Carcassonne boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Carcassonne in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Carcassonne Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Carcassonne  

Hoe lang is het vliegen naar Carcassonne? Bij een rechtstreekse vlucht bedraagt de vliegtijd naar Carcassonne 1 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Carcassonne

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Carcassonne aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Carcassonne zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024