Vliegen naar Carcassonne

De middeleeuwse stad Carcassonne in het zuiden van Frankrijk is een bezienswaardigheid op zich. De stad is prachtig bewaard gebleven, een dubbele ommuring met 53 torens is nog...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Carcassonne voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Carcassonne vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Carcassonne vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Carcassonne te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Carcassonne? Geef je op voor de Carcassonne Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Carcassonne vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Carcassonne kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Carcassonne in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Carcassonne boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Carcassonne in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Carcassonne als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Carcassonne

Hoe lang is het vliegen naar Carcassonne? Bij een rechtstreekse vlucht bedraagt de vliegtijd naar Carcassonne 1 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Carcassonne

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Carcassonne o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Carcassonne met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Carcassonne. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Carcassonne zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017