Vliegen naar Lourdes

Op bedevaart naar Lourdes? Wie een vliegticket naar Lourdes zoekt zal merken dat er geen directe vluchten vanaf Schiphol zijn en dat KLM een extreem lange vluchtduur heeft door de overstap. Het meest comfortabel en tevens het voordeligste is het in dit geval om een vlucht Brussel Lourdes te boeken en naar Brussel te reizen per trein. De rechtstreekse vlucht Lourdes vanuit Brussel duurt namelijk maar 2 uur. Begin je jouw vertrek op Schiphol dan ben je in de regel minstens 6 uur onderweg. De directe vlucht naar Lourdes vanaf Brussel gaat overigens alleen in het zomerseizoen.

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 186,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lourdes voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Lourdes

Kaart Lourdes

Lees meer over Lourdes

...

Overstap tijdens vlucht Schiphol - Lourdes
KLM heeft overigens wel tenminste 1 vlucht Amsterdam Lourdes per dag maar je hebt wel een overstap in Parijs en in de praktijk vlieg je ook meestal met Air France. Dit heeft wel een belangrijk nadeel want ze laten je in Parijs van luchthaven wisselen. Je moet dus van de luchthaven Orly naar het vliegveld Charles de Gaulle reizen voor je aansluitende overstap. De afstand tussen deze twee luchthavens is maar liefst 46 kilometer! Er gaat een shuttle bus die (prijscheck 2016) 16 euro enkele reis kost. Ook de metro kost 19,- euro voor dit traject en beiden hebben een reistijd van minimaal 1 uur / 1 uur 15 minuten. Een taxi kan buiten de spits aanzienlijk vlotter zijn, maar doet er nog steeds ruim een half uur over en reken op tenminste 70,- voor de rit. Ben je met 3 of meer personen dan is dit natuurlijk de gunstiger optie.

Goedkoop vliegen naar Lourdes  
Tip: begin minstens zes weken voor vertrek met zoeken. Last vliegtickets Lourdes zijn vaak eerder duurder dan voordeliger! Daarnaast adviseren we je om te kiezen voor een vertrek op maandag, dinsdag of woensdag dan zijn de vluchten meestal het voordeligste. Op vrijdag en zaterdag liggen de vluchttarieven juist weer hoger. Helaas zijn er op dit moment geen luchtvaartmaatschappijen met vluchten Lourdes vanaf Maastricht of vluchten Lourdes vanaf Eindhoven. 

Luchthaven Lourdes
De luchthaven van Lourdes heeft als airport code LDE. Dit regionale vliegveld met 1 landingsbaan is behalve bij bedevaartgangers ook erg in trek bij iedereen die de stad Tarbes wil bezoeken. De volledige naam is overigens Tarbes Lourdes Pyrenees airport.

Goedkoop naar Lourdes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lourdes? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lourdes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lourdes? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lourdes vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lourdes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lourdes vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lourdes boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lourdes in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lourdes Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lourdes  

Hoe lang is het vliegen naar Lourdes? De vluchtduur is Amsterdam Lourdes is inclusief een tussenstop minimaal 6 uur. Vanaf Brussel vlieg je naar Lourdes in 2 uur. Mits je een directe vlucht hebt geboekt.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Lourdes

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lourdes aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lourdes zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024