Vliegen naar Lourdes

Op bedevaart naar Lourdes? Wie een vliegticket naar Lourdes zoekt zal merken dat er geen directe vluchten vanaf Schiphol zijn en dat KLM een extreem lange vluchtduur heeft door de overstap. Het meest comfortabel en tevens het voordeligste is het in dit geval om een vlucht Brussel Lourdes te boeken en naar Brussel te reizen per trein. De rechtstreekse vlucht Lourdes vanuit Brussel duurt namelijk maar 2 uur. Begin je jouw vertrek op Schiphol dan ben je in de regel minstens 6 uur onderweg. De directe vlucht naar Lourdes vanaf Brussel gaat overigens alleen in het zomerseizoen.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lourdes voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lourdes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lourdes vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lourdes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lourdes? Geef je op voor de Lourdes Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lourdes vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lourdes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lourdes in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lourdes boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lourdes in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lourdes als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lourdes

Hoe lang is het vliegen naar Lourdes? De vluchtduur is Amsterdam Lourdes is inclusief een tussenstop minimaal 6 uur. Vanaf Brussel vlieg je naar Lourdes in 2 uur. Mits je een directe vlucht hebt geboekt.

Bijkomende kosten bij vluchten Lourdes

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Air France
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lourdes o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lourdes met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lourdes. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lourdes zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017