Vliegen naar Oxford

Vliegen van Amsterdam naar Oxford? De vlucht Amsterdam Oxford bedraagt ongeveer anderhalf uur zonder overstap. Hier geven we onze tips voor vliegen naar Oxford Airport!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oxford voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Oxford

Kaart Oxford

Lees meer over Oxford

...

Oxford is de schitterende, zeer befaamde universiteitsstad gelegen in het zuiden van Engeland in het district Oxfordshire. De stad herbergt een populatie van ongeveer 150.000 inwoners, heeft een grote industrie en een ongelofelijke hoeveelheid typisch Engelse bezienswaardigheden en activiteiten.

Goedkoop vliegen naar Oxford 
Ook al is het maar een korte vlucht, echt goedkope vliegtickets Amsterdam Oxford tref je maar zelden. Er is echter een prima alternatief. De afstand Oxford - Londen is nog geen 70 kilometer. Daarom is ons advies: ga lekker goedkoop vliegen naar Londen en neem daar de trein vanaf Paddington Station. Deze brengt je zonder overstappen in nog geen uur naar Oxford! 


Vliegveld Oxford Airport
De luchthaven London Oxford Airport ook wel bekend als Kidlington Airport, is een regionaal vliegveld op goed 10 kilometer van Oxford stad in Kidlington.

Goedkoop naar Oxford vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Oxford? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Oxford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oxford? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oxford vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Oxford deals. Tip: voor een last minute Oxford vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Oxford Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Oxford?  

De vluchtduur van Amsterdam naar Oxford bedraag circa 1,5 uur. De alternatieve route, vliegen naar Londen en per trein verder naar Oxford, heeft een totale reistijd van minimaal 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Oxford

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oxford aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oxford zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024