Vliegen naar Oxford

Oxford is de schitterende, zeer befaamde universiteitsstad gelegen in het zuiden van Engeland in het district Oxfordshire. De stad herbergt een populatie van ongeveer 150.000...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oxford voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oxford

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oxford

Kaart Oxford

Lees meer over Oxford

... inwoners, heeft een grote industrie en een ongelofelijke hoeveelheid typisch Engelse bezienswaardigheden en activiteiten.

Goedkoop vliegen naar Oxford
De vlucht Amsterdam Oxford bedraagt ongeveer anderhalf uur zonder overstap. Maar ook al is het maar een korte vlucht, echt goedkope vliegtickets Oxford tref je maar zelden. Er is echter een prima alternatief. De afstand Oxford - Londen is nog geen 70 kilometer. Daarom is ons advies: ga lekker goedkoop vliegen naar Londen en neem daar de trein vanaf Paddington Station. Deze brengt je zonder overstappen in nog geen uur naar Oxford! 

Goedkoop naar Oxford vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oxford vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oxford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oxford? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oxford vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oxford kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oxford in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oxford boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oxford in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Oxford Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Oxford?  

De vluchtduur van Amsterdam naar Oxford bedraag circa 1,5 uur. De alternatieve route, vliegen naar Londen en per trein verder naar Oxford, heeft een totale reistijd van minimaal 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

Veluwe

€ 27 ,-
Venetie
€ 181 ,-
Faro

Bijkomende kosten bij vluchten Oxford

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oxford o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oxford met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Oxford. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oxford zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019