Vliegen naar Cambridge

Zoek je goedkope vluchten naar Cambridge? Veel toeristen die reizen naar Cambridge boeken een vliegreis naar Londen en nemen vanaf daar de trein (die er maar 45 minuten over doet...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cambridge voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cambridge vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cambridge vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cambridge te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cambridge? Geef je op voor de Cambridge Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cambridge vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cambridge kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cambridge in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cambridge boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cambridge in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cambridge als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cambridge

Hoe lang is het vliegen naar Cambridge? De vliegtijd naar Cambridge bij een rechtstreekse vlucht bedraagt ongeveer 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cambridge

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cambridge o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cambridge met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cambridge. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cambridge zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017