Vliegen naar Cambridge

Zoek je goedkope vluchten naar Cambridge? Als je voordelige vliegtickets Cambridge zoekt dan heb je twee opties:  vertrek vliegen naar Cambridge vanaf Dusseldorf airport of -...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cambridge voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cambridge

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cambridge

Kaart Cambridge

Lees meer over Cambridge

... zoals de meeste toeristen doen en veel makkelijker is -  goedkope vliegtickets Londen boeken en vanaf daar de trein nemen (die er maar 45 minuten over doet vanaf Kings Cross station, het is namelijk maar 80 kilometer naar Cambridge). Het spreekt voor zich dat dit dan ook meestal de voordeligste optie is.

Het vliegveld van Cambridge, Cambridge airport is een kleine internationale luchthaven met een prima transfer service naar Cambridge stad. Er gaan enkele internationale vluchten vandaan, maar helaas niet naar Nederland of enkele regionale luchthavens nabij de grens zoals Brussel of Düsseldorf. Hierdoor is de eerder genoemde tip om te reizen via Londen verreweg de beste optie qua prijs en tijd!

De stad is bij ons met name bekend vanwege Cambridge University een wereldwijd beroemde Universiteit. Het gebouw van de Universiteit is een bezienswaardigheid ansich, maar de stad heeft veel meer te bieden. Door de rijke historie en de al eeuwen aanwezige universiteit heeft de stad iets statigs. Kings College Chapel en de Houghton Mill zijn echte must sees bij een bezoek aan Cambridge.

Goedkoop naar Cambridge vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cambridge? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cambridge te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cambridge? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cambridge vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cambridge kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cambridge vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cambridge boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cambridge in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cambridge Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cambridge  

Hoe lang is het vliegen naar Cambridge? De vliegtijd naar Cambridge bij een rechtstreekse vlucht bedraagt ongeveer 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Cambridge

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cambridge aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cambridge zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024