Vliegen naar La Gomera

Rechtstreeks vliegen naar La Gomera is Helaas niet mogelijk vanuit Nederland. Tijdens je vlucht naar de kleine luchthaven San Sebastian La Gomera heb je altijd een overstap op een ander Canarisch Eiland.

> lees meer
Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 697,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 649,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Gomera voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij La Gomera

Kaart La Gomera

Lees meer over La Gomera

...

Vliegen van Tenerife naar La Gomera
Dit eilandje ligt voor de westkust van Afrika en is een onderdeel van de Canarische Eilanden. Het is na El Hierro het kleinste van de groep. Er wonen slechts zo'n 20.000 mensen maar het heeft wel zijn eigen vliegveld. Maar zoals gezegd is een directe vlucht vanaf Amsterdam, Dusseldorf of Brussel niet mogewlijk. Vanwege de ultra korte landingsbaan kan je alleen met een lokaal vliegtuig vanuit Tenerife vliegen.  Er is echter een alternatief ...

In veel gevallen is de snelle ferry de beste oplossing. Deze vaart vanaf Los Cristianos (Tenerife) naar San Sebastian La Gomera in minder dan een uur. De overtocht kost circa 60,-.

Ook kun je per ferry de nabijgelegen eilanden La Palma en El Hierro bereiken. Een vlucht naar La Palma is dus ook een goed alternatief als je beide eilanden wil bezoeken. De ferry doet er circa 2 uur over.

Tip: vliegtickets La Gomera zijn vaak geen La Gomera vliegtickets
Let op terwijl je jouw vliegtickets boekt of de aankomst luchthaven daadwerkelijk San Sebastian de La Gomera is (IATA code GMZ). Sommige reisorganisaties droppen je doodleuk op Tenerife South en gaan er vanuit dat je zelf de ferry wel te vinden weet!

Vliegen La Gomera: Transavia stopt op Tenerife!
Bovenstaande is bijvoorbeeld van toepassing op de Transavia La Gomera vluchten (wat dus gewoon vluchten naar Tenerife zijn).

Beste Deal
Wil je zeker weten dat je de beste deal voor je vlucht hebt? Maak dan gebruik van de gratis flight alert service van onze website en je ontvangt alleen die aanbiedingen die aan jouw specificaties voldoen. 

Goedkoop naar La Gomera vliegen? 3 Tips:

  • Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe vliegtuigtickets aanbiedingen! Nieuw: kies alleen vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje naar je vakantiebestemming? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes van online travel agents en luchtvaartmaatschappijen. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht van AMS naar GMZ in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour.

De beste La Gomera Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar La Gomera?  

Omdat er geen rechtstreekse vluchten La Gomera vanaf vliegvelden op het Europese vasteland zijn is de vliegtijd relatief lang. Vluchten hebben daardoor inclusief een tussenstop van rond de 2 uur een minimale vluchtduur van 6,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten La Gomera

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Air Europa
- *
TUIfly
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket La Gomera aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Gomera zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024