Vliegen naar La Gomera

Het eilandje La Gomera ligt voor de westkust van Afrika en is een onderdeel van de Canarische Eilanden. Het is na El Hierro het kleinste bewoonde eiland van de groep. Er wonen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Gomera voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar La Gomera vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Gomera vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Gomera te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Gomera? Geef je op voor de La Gomera Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Gomera vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar La Gomera kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights La Gomera in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Gomera boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Gomera in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
La Gomera als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd La Gomera

Hoe lang is het vliegen naar La Gomera? De vluchtduur is 6,5 uur incl. een tussenstop van rond de 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten La Gomera

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket La Gomera o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Gomera met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar La Gomera. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Gomera zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017