Vliegen naar La Palma

La Palma is de hoofdstad van het eiland La Palma. Dat weer één van de Canarische eilanden is en deel uitmaakt van Spanje. La Palma is vooral een eiland dat...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Palma voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar La Palma vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Palma vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Palma te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Palma? Geef je op voor de La Palma Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Palma vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar La Palma kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights La Palma in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Palma boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Palma in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
La Palma als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd La Palma

Hoe lang is het vliegen naar La Palma? De vluchtduur La Palma vanaf Amsterdam is voor de meeste vluchten 7,5 uur vanwege het ontbreken van een constante directe vliegverbinding. Er zijn directe vluchten Amsterdam La Palma te boeken met een vliegtijd van 4,5 uur, echter deze zijn maar spaarzaam. Let daarom bij het boeken van jouw gewenste goedkope vliegtickets La Palma ook altijd op de reisduur!

Bijkomende kosten bij vluchten La Palma

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Sunweb
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Transavia
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket La Palma o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Palma met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar La Palma. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Palma zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017