Vliegen naar Maceio

Maceio is een stad en gemeente in Brazilië. De stad staat bekend om haar prachtig mooie stranden en de Marape Dunes stranden waar rivier en zee bijeenkomen en je zowel in...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 753,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,034,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maceio voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Maceio

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Maceio

Kaart Maceio

Lees meer over Maceio

... zout als zoet water kunt zwemmen. De bijnaam van Maceio is dan ook 'waterparadijs.' De stad trekt een hoop toeristen die de mooie natuur willen bewonderen langs de 230 kilometer lange kustlijn. Maceio staat bekend om de goede restaurants en vele uitgaansmogelijkheden. De natuurlijke zwembaden 'piscinas naturais' worden erg veel door toeristen bezocht, deze zwembaden zijn gevormd door de koraalriffen en zandbanken. Marechal Deodoro en Penodo zijn populaire, historische steden vanwege hun unieke architectuur. 

De beste reistijd voor Brazilie is van mei tot en met juli, wanneer je aan de kust verblijft. In de maanden van augustus tot en met december kun je het best afreizen naar het noordoosten. De zomerperiode loopt van december tot februari en de temperatuur kan dan in het noorden oplopen tot zo'n 35 graden. Dit is dan ook de officiële regentijd, die vooral in de Amazone merkbaar is.

Tickets naar Maceio zijn niet goedkoop. Het kan daarom raadzaam zijn om naar Natal te vliegen en vanaf daar het vliegtuig naar Maceio te pakken. Omdat er geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam vertrekken naar Maceio kan de vluchtduur erg variëren.

Goedkoop naar Maceio vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Maceio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Maceio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maceio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maceio vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Maceio deals. Tip: voor een last minute Maceio vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Maceio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Maceio  

Hoe lang is het vliegen naar Maceio? De vluchtduur is 19 uur incl. een tussenstop van 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Maceio

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maceio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maceio zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024