Vliegen naar Lubumbashi

In het zuiden van Congo, tegen de grens van Zambia aan, ligt de stad Lubumbashi, in het Nederlands ook wel Elisabethstad genoemd. Je vind hier prachtige botanische tuinen en ook...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 864,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lubumbashi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lubumbashi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lubumbashi

Kaart Lubumbashi

Lees meer over Lubumbashi

... de koloniale architectuur spreekt veel toeristen aan. Het justitiele paleis, het Grand Hotel en de kathedraal St. Pierre et Paul, zijn hier typische voorbeelden van.


Lubumbashi heeft een internationale luchthaven, er wordt vooral gevlogen op Afrikaanse steden. Vanaf Amsterdam zul je waarschijnlijk een overstap maken in een grote Afrikaanse stad, zoals Nairobi of Addis Abeba.

Goedkoop naar Lubumbashi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lubumbashi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lubumbashi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lubumbashi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lubumbashi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lubumbashi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lubumbashi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lubumbashi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lubumbashi in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Lubumbashi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lubumbashi  

Hoe lang is het vliegen naar Lubumbashi? Er gaan geen directe vluchten naar Lumbumbashi. Je moet minimaal 2 tussenstops maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 16,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Parijs
€ 351 ,-
Bangkok
€ 59 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Lubumbashi

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lubumbashi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lubumbashi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Lubumbashi. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lubumbashi zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019