Vliegen naar Erfurt

Erfurt is een oude klassieke stad in het midden van Duitsland. Erfurt is door de Tweede Wereldoorlog nauwelijks beschadigd, waardoor je hier nog vele prachtige oude gebouwen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Erfurt voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Erfurt

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Erfurt

Kaart Erfurt

Lees meer over Erfurt

... treft.

De meest bekende attractie van Erfurt is echter de beroemde Erfurt schaatshal. Hier zijn de afgelopen jaren wereldbeker wedstrijden gereden waar de beste schaatsers van Nederland op af kwamen.

De luchthaven van Erfurt is een van de kleinere vliegvelden van Duitsland en heet Airport Erfurt. Vanaf Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar dit vliegveld. Het is dan ook handiger en sneller om per trein naar Erfurt af te reizen.

In Erfurt is het openbaar vervoer goed geregeld. Er zijn 6 tramlijnen en er rijden diverse bussen en trolleybussen. De binnenstad is goed te overzien en kun je ook per voet verkennen. De kathedraal die in het centrum van Erfurt staat is een bezoekje waard, Deze gotische kathedraal is maar liefst 1200 jaar oud.

Erfurt is een universiteitsstad, waardoor er een gezellige sfeer heerst. Er studeren nog geen 5.000 studenten in de stad, wat het een knusse uitstraling geeft.

Goedkoop naar Erfurt vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Erfurt? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Erfurt te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Erfurt? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Erfurt vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Erfurt deals. Tip: voor een last minute Erfurt vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Erfurt Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Erfurt

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Erfurt aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Erfurt zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024